Dit event is reeds afgelopen.

We verwelkomen u erg graag tijdens Infosecurity, op 22 en 23 maart in Paleis 3 van Brussels Expo. Er staat alvast een hapje en een drankje voor u klaar op onze stand E025.

Infosecurity.be 2017: Vakbeurs en seminaries over IT Security

Infosecurity.be is dé Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-Managers en IT-professionals. Dit jaar staat Big Data centraal, uw organisatie staat of valt met data. Juist daarom is het cruciaal om uw gegevens te beschermen. Infosecurity reikt u de gepaste tools aan omtrent privacy (GDPR), beveiliging, opslag en beheer. Data is het nieuwe goud, mis als IT-professional de beurs niet!

Wilt u binnen één dag volledig op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op het gebied van IT-beveiliging die voor uw organisatie van belang zijn? Kom dan op 22 en/of 23 maart 2017 naar Infosecurity.be.

Wat biedt Infosecurity.be u in 2017?

Ook deze editie vindt u op de beurs de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche. Daarnaast is er een breed seminarieprogramma aan de beurs verbonden met diverse uitstekende (keynote) seminaries rondom het centrale thema “Data Centric World”.

  • Een uitgebreid en gratis seminarieprogramma met als centraal thema “Data Centric World
  • Een beurzencombinatie van ruim 130 exposanten
  • Het platform voor kennisuitwisseling en netwerking met vakgenoten
  • Ook toegang tot het gelijktijdige Storage ExpoThe Tooling Event 2017

Wanneer?

Woensdag 22 en donderdag 23 maart
Telkens van 9u30 tot en met 17u.

Wat?

Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals.

Waar?

Brussels Expo – Paleis 3
Stand E025
Belgiëplein 1
1020 Brussel