DIT EVENT IS AFGELOPEN

Investeren in cybersecurity is vandaag broodnodig.
U wil niet gehackt worden. Bovendien dreigt Europa vandaag met zware sancties wanneer u nalaat persoonlijke data met de beste technologieën te beschermen, zeker in de zorgsector (General Data Protection Regulation).

Als lid van Smals kan u vandaag het volledige Fortinet Security portfolio bestellen aan de allerbeste prijzen op de Belgische markt, transparant en zonder nood aan een afzonderlijke overheidsopdracht.

WILT U MEER WETEN?
VANROEY.BE stelt u het FORTINET PORTFOLIO voor tijdens een WEBINAR op woensdag 28 september tussen 9 en 10 uur en u ontdekt er hoe u kan bestellen via het raamcontract van Smals.

Fortinet

levert wereldwijd netwerk security oplossingen en is marktleider in Unified Threat Management (UTM). Fortinet biedt u een ecosysteem waarmee u uw ganse netwerk van A tot Z beveiligt, terwijl u tegelijkertijd uw infrastructuur vereenvoudigt. De winnende combinatie van effectiviteit, performantie en kostenreductie maakt Fortinet het meest verkochte cybersecurity merk in de Belux.

VanRoey.be

is hoogst gecertifieerde Fortinet partner in de Belux (Platinum + Partner of Excellence). Nergens vindt u meer Fortinet expertise. Wij zijn bovendien al meer dan 23 jaar strategische ICT-partner van ontelbare organisaties, op het vlak van security, en ook cloud, mobile en applications.

Smals

begeleidt e-government projecten en creëert schaalvoordeel via de gebundelde aankoop van ICT-diensten voor overheidsinstellingen. Dit zorgt voor aantrekkelijke, marktconforme prijzen met een minimum aan administratieve overlast voor de overheid en de private sector.

Heeft u nu al vragen, aarzel dan niet ons te contacteren.

SMALS

VanRoey.be Fortinet Platinum Partner

Gratis inschrijven

[tot 23 september]

Aanspreking:


Voor welke events wenst u zich in te schrijven?

MOMENTEEL ZIJN ER GEEN EVENTS GEPLAND

Een collega inschrijven?
Geef hier zijn/haar naam, functie en e-mailadres op.

Vrijblijvende Opmerking

Ik wens een aanwezigheidsattest te ontvangen (niet geldig bij webinars)Events & inschrijven is gratis, echter bij een “no show” zonder verwittiging 2 dagen op voorhand wordt u wel €30 (catering) aangerekend. (niet geldig bij Webinars)