DIT EVENT IS AFGELOPEN

Bekijk dit webinar gratis opnieuw!

Meer dan een traditioneel ERP-systeem

Heeft u soms ook het gevoel dat u veel te veel tijd verliest aan ‘domme’ administratie? Terwijl u die tijd liever zou steken in zaken die uw bedrijf doen groeien? De meest gebruikte boekhoud- en planningssystemen voor KMO’s geven u wel financiële rapporten, maar slagen er bijna nooit in om routinetaken te vereenvoudigen en de link te leggen met andere functionaliteiten, zoals sales en marketing en HR. Odoo doet dat wel. En ook met alle andere functionaliteiten die cruciaal zijn voor uw groei.

Eén applicatie voor al uw bedrijfsprocessen

We moeten u het belang van digitalisatie niet meer meedelen. U gebruikt waarschijnlijk heel wat apps en programma’s tijdens uw dagelijkse werking. Maar zou het niet gemakkelijker zijn om deze allemaal te vervangen door één eenvoudige Cloud oplossing? Met Odoo kan u de activiteiten van uw bedrijf beheren en optimaliseren met meer dan 500 beschikbare modules. Het systeem werkt via uw vertrouwde browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome …) en is hierdoor uiterst gebruiksvriendelijk en geschikt voor ieder type apparaat (PC, Mac, tablet of smartphone). Investeren in (vaak dure) hardware is dus niet nodig om bijvoorbeeld uw eigen kassasysteem te starten.

Tijdens dit gratis webinar tonen we u de eindeloze mogelijkheden van Odoo:

  • Beheer op een eenvoudige manier uw klanten en leveranciers;

  • Maak in enkele klikken een overzichtelijke offerte of factuur;

  • Krijg toegang tot een gebruiksvriendelijke kassa, zonder nood aan extra hardware;

  • Start uw eigen e-mail marketingcampagnes;

  • Bouw uw eigen website of webshop;

  • … en nog zoveel meer!

Odoo v11

Odoo (het vroegere OpenERP) is een in België ontwikkeld platform dat ondertussen meer dan 2 miljoen gebruikers telt wereldwijd. Door haar open source karakter worden er steeds nieuwe functies en modules beschikbaar gesteld. In oktober van dit jaar zal in Louvain-la-Neuve zo reeds versie 11 beschikbaar worden gesteld. Tijdens het webinar overlopen we met u de nieuwe mogelijkheden van deze laatste versie in primeur!

Praktisch:

Vrijdag 13 oktober 2017
van 10.00 tot 11.00 uur

Inschrijven en deelnemen is volledig gratis.
Na inschrijving ontvangt u van ons per mail een link om het webinar te volgen.

Bekijk dit webinar gratis opnieuw!

Odoo logo vector svg for VanRoey.be

Laat u begeleiden door onze experts
Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Managed Services

Bekijk het webinar

SmartStart

Op maat van kleine organisaties