VanRoey.be op Stand C010

Infosecurity.be is dé Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional in België.

Op 25 en 26 maart 2015 zullen wederom de deuren van Infosecurity.be voor u geopend zijn en VanRoey.be zal u er als dé securityspecialist van antwoord voorzien op alle mogelijke vragen!

Passie en expertise

VanRoey.be is gepassioneerd door veiligheid. Uw data en tools zijn veilig in onze handen. Onze klanten waarderen onze Triple-P aanpak: products, policies and people. Veiligheid is een zaak van producten, maar vooral ook van bewustzijn en gedrag. Wij geven u advies over hoe u veiligheid kan laten leven in uw organisatie, hoe u gedrag kan effectief kan veranderen.

U wil expertise. Wij hebben die in huis. VanRoey.be is de hoogst gecertifieerde Fortinet partner van  Belux. Wij behaalden het Fortinet Gold label en zijn Fortinet Partner of Excellence. Wij scholen continu bij en zijn gecertifieerd voor Symantec, Veeam, SMS Passcode, MobileIron, HP en A10 Networks. Wij zijn fier op klanten als Soudal, Van Lanschot Bankiers, Immoweb en AZ Turnhout. Onze track record is groot.

VanRoey.be biedt ICT oplossingen aan op maat van ondernemingen, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen en andere organisaties.  Dankzij 20 jaar ervaring, met zorg gekozen strategische partners en ons team van 100 experts zorgen wij ervoor maken van VanRoey.be en haar IT-oplossingen blijven onze klanten betrouwbare en succesvolle zakenpartners: wendbaar, snel, veilig en mobiel, net als VanRoey.be zelf.

Meer informatie?