AZ Turnhout is sinds september 2009 het fusieziekenhuis van de ziekenhuizen Sint-Jozef en Sint-Elisabeth te Turnhout. Het ziekenhuis telt 650 bedden en 15 operatiezalen. De medische staf telt 160 artsen en 1520 personeelsleden. Jaarlijks gebeuren er 340.000 consultaties en 25.000 opnames.

Herman Goossens, IT manager AZ Turnhout vertelt: “Op beide campussen hadden we te kampen met verouderde firewalls van verschillende bedrijven. Vervanging was daarom noodzakelijk, en wel door eenzelfde type, om zowel beheer als werking te optimaliseren.”

De installatie door VanRoey.be is snel en correct uitgevoerd, zodat wij bijna naadloos de overgang hebben kunnen maken.

Herman Goossens, IT Manager AZ Turnhout
IT manager AZ-Turnhout

“We werken al enkele jaren samen met VanRoey.be als informaticapartner en leverancier van hard- en software. Geleidelijk aan is er ook ruimte ontstaan voor meer grotere projecten waar we beroep doen op de services van VanRoey.be. In het firewall dossier kwam Fortinet snel naar boven als de juiste keuze. Fortinet is marktleider en al 5 jaar op rij verkozen tot leider in het Magic Quadrant van Gartner met betrekking tot beveiliging van ICT omgevingen. Als je de website van Fortinet bezoekt, kom je dan ook snel uit bij VanRoey.be. VanRoey.be is de enige Gold Partner én Partner of Excellence in België. Wat betreft partnerkeuze was het eveneens snel beslist. Deze expertise, gestaafd met andere partnerships zoals bv. voor SMS Passcode, gaven de doorslag om in dit dossier te kiezen voor VanRoey.be als partner.”

“De installatie door VanRoey.be is snel en correct uitgevoerd, zodat wij bijna naadloos de overgang hebben kunnen maken. Bijgevolg was downtime minimaal. Ook de inzet van eigen personeel bleef beperkt. Deze diende enkel ter ondersteuning voor lokale settings. Kortom: het project is binnen zowel afgesproken budget als timing succesvol afgerond. Het eindresultaat is dan ook prima!” Sluit Herman af.

VanRoey.be behaalde het Fortinet Gold label en Partner of Excellence. Dit maakt VanRoey.be de hoogst gecertificeerde beveiligingspartner in de Belux voor Fortinet.

Het label werd toegekend enerzijds o.w.v. het hoge volume, anderzijds o.w.v. de expertise die VanRoey.be heeft opgebouwd. Dit bewijst VanRoey.be met het grote aantal certificaten: 4 Fortinet Certified Network Security Administrators, 4 Fortinet Certified Network Security Professionals, 2 Fortinet Certified Email Security Professionals, 2 Fortinet Certified Wireless Security Professionals en 2 Fortinet Certified Sales Associates.

Security bij VanRoey.be

Met meer dan 20 jaar ervaring legt u de beveiliging van uw firma best in handen van VanRoey.be!