Event afgelopen.

Herbekijk hieronder het ganse webinar:

Meer weten over SMS Passcode? Klik hier!

30 April | 11u – 12u

Ontdek deze gebruiksvriendelijke en intelligente oplossing tijdens het gratis webinar!

SMS Passcode Logo Vector

Ontdek de oplossing van smspasscode tijdens het gratis webinar van 30 april (11.00 – 12.00 uur)

  • Wanneer: Donderdag 30 april 2015 van 11.00 tot 12.00  uur.
  • Trainer: Kennet Johanssen, International Technical Trainer SMS Passcode

Het beheer van paswoorden, het is een heel gedoe. En aangezien ze steeds vaker gestolen worden ook niet meer voldoende! U kan minimale voorzorgen nemen zoals u uw medewerkers vragen voor elke site een ander paswoord gebruiken, en dat af en toe veranderen. Maar het gevolg hiervan is dat uw medewerkers veel paswoorden moeten beheren. Naast de veiligheid van uw gegevens wordt dit vaak een andere zorg voor uw organisatie. Uw gebruikers vergeten al eens een paswoord of laten het verlopen. In dit geval is de helpdesk van uw organisatie het eerste aanspreekpunt voor uw vaak gefrustreerde werknemers die willen inloggen.

Smspasscode verzekert de veiligheid van uw bedrijfsnetwerken en – applicaties door uw gebruikers in verdachte omstandigheden (of als ze hun paswoord vergeten zijn) een extra paswoord aan te leveren. Een paswoord voor éénmalig gebruik dat ze via hun mobiele telefoon ontvangen, via SMS, een telefoongesprek, een beveiligde e-mail of in samenwerking met een sleutel in de cloud, zoals u zelf verkiest. Een tussenkomst van uw helpdesk is niet meer nodig.

SMSPasscode1Smspasscode is een gebruiksvriendelijke en intelligente oplossing. Het biedt bovendien een superieure gebruikerservaring door contextuele informatie, zoals inloggedrag en geolocatie, ten volste te benutten om het dreigingsniveau te kunnen beoordelen en het gebruikersauthenticatieniveau hierop af te stemmen.

Geïntrigeerd? Ontdek smspasscode en haar oplossingen tijdens het gratis  technische webinar van donderdag 30 april.