logo-kooktijd-vectorSinds september 2010 runt Caroline Verdick Kooktijd, een detailhandel in kookmaterialen. Haar sympathieke zaak vind je in een zijstraat van de populaire Gasthuisstraat, hartje Turnhout. Naast het brede assortiment aan keukengerei, kookgadgets en -boeken biedt Kooktijd.be ook kookworkshops boven de shop. Tot 10 personen tegelijkertijd bereiden er onder begeleiding van een professionele kok feestelijke hapjes, herfstgerechten, wildmenu’s… die ze achteraf nuttigen in de ‘woonkamer’. Zo leren en ervaren hobbyisten hoe het is om te werken met high-end kookgerei. Een unieke formule in een unieke zaak.

“Onze zaak onderscheidt zich van de anderen door onze service. Wij komen gratis uw nieuwe state-of-the-art espressomachine bij u thuis configureren voor dat pérfecte kopje, op maat van uw favoriete tasje. Wij zetten de eerste vlam in uw nieuwe barbecuestel… We willen onze klanten op hun wenken kunnen bedienen. Dat soort service en klantenbinding vergt uiteraard veel tijd en energie. Iedere kans die we krijgen om administratieve rompslomp en financiële vraagtekens te minimaliseren proberen we te grijpen.

Tot op heden werken we met een andere firma. In eerste instantie stoorde het me dat we op jaarbasis duizenden euro’s voor hulp en bijstand neertelden, terwijl we ons maar ‘een nummertje’ voelden. We moesten bovendien te vaak kostbare tijd spenderen aan bijvoorbeeld stocktelling en controle. Je moet vertrouwen kunnen hebben in je kassa-, inventaris-, en facturatiesysteem. Dit vertrouwen was er niet meer dus gingen we op zoek naar iets nieuws.

We hebben verschillende alternatieven bekeken, maar de online demo van Odoo heeft ons overtuigd contact op te nemen met VanRoey.be. Vervolgens heeft Tony Crols ons verder ingelicht en al snel bleek dat Odoo ons kan bieden waar andere oplossingen tekort schieten. Zelfs voor zaken die voordien onmogelijk werden geacht biedt Odoo meestal een kant en klare oplossing.”

U wenst:

Toegang tot gratis demo-omgevingEen afspraakProductvideo's te bekijkenSmartStart Odoo informatie


Een nieuwe wind

odoo_silver_partnerWe hebben gekozen voor het kassa- en inventarissysteem en genieten binnenkort van juistere cijfers en betere rapportage. Dankzij de geïntegreerde CRM zullen we op termijn ook onze marketing gecentraliseerd, efficiënt en gericht kunnen voeren. Mailings, de website en webshop worden binnenkort allemaal gebouwd in Odoo, op diezelfde centrale database. In een latere fase zoeken we ook de boekhouding te automatiseren. Een goede boekhouder kost wel wat, en als je hem in zijn taken kan ontlasten is dat erg mooi meegenomen.

Nu al is het een verademing: jullie zijn vlot bereikbaar, zonder ticketsysteem, en we worden snel en efficiënt geholpen. Tony biedt duidelijke info en Naomi gaf ons reeds de eerste opleiding over het kassa-en verkoopprogramma. Ze reageert vrijwel direct via mail en herkent/begrijpt onze vragen. Wij kijken reikhalzend uit naar januari!

Alle data centraal op één platform; één geheel dat alle communicatie verzorgt… Concreet krijgen wij meer tijd voor de belangrijke zaken: onze klanten in de shop!

Caroline VerdickZaakvoerster Kooktijd