Mensura Kinderbijslag zorgt voor de snelle en correcte uitbetaling van de kinderbijslag aan werknemers. Tegelijk krijgen klanten heldere informatie over deze vaak ingewikkelde materie en mogelijke wetswijzigingen. Om die informatie nog makkelijker en overzichtelijker aan te bieden, ging Mensura op zoek naar een manier om zelf apps te ontwikkelen.

VanRoey.be bleek met haar Appconstructor een snel, flexibel en budgetvriendelijk antwoord in huis te hebben.

Mensura en Mensura Kinderbijslag

Werkgevers hebben er alle belang bij om hun werknemers in alle veiligheid en gezondheid te laten werken. Zo zijn ze energieker, productiever en minder afwezig. Mensura kijkt daarom veel verder dan de wettelijke verplichtingen. De experts van Mensura begeleiden bedrijven om actief werk te maken van gezonde werknemers en optimale werkomstandigheden, en om verzuim terug te dringen.
Is een werkgever aangesloten bij het onafhankelijke kinderbijslagfonds van Mensura, dan ontvangen werknemers hun kinderbijslag langs die weg. Mensura Kinderbijslag zorgt voor een correcte en snelle uitbetaling, en geeft werkgevers én werknemers raad in deze vaak ingewikkelde materie.

Comfort en toegankelijheid

Jan Swerts, directeur Mensura Kinderbijslag: “Vandaag ben je als werknemer automatisch aangesloten bij het kinderbijslagfonds van je werkgever. Werkgevers waarderen het comfort dat wij hen bieden door hun werknemers direct en helder te informeren over de complexe wereld van kinderbijslag. Dit bespaart hen extra werk. Wij zorgen ervoor dat werkgevers en werknemers heel snel een duidelijk antwoord krijgen op de belangrijkste vragen over kinderbijslag. Via een eenvoudig downloadbare app maken we die informatie nog toegankelijker.”

Eigen beheer

“Een efficiënte app is een sterke marketingtool,” vult Jan Vandevelde, Marketing Director, aan. “Met enkele goed gekozen buttons kan je klanten snel een gericht antwoord geven op vragen genre ‘Hoeveel zal ik ontvangen?’ of ‘Wat is de invloed van mijn gewijzigde gezinssituatie op het bedrag dat ik maandelijks zal ontvangen?’. Belangrijke informatie is bovendien offline ter beschikking. Met het oog op de ontwikkeling van bijkomende apps is het interessant om dat in eigen beheer te kunnen doen. Zo kan je snel schakelen en heb je inhoud en look & feel altijd zelf in de hand.”

Meerwaarde en vertrouwen

Freddy Maetens, CIO: “Voor strategische IT-ontwikkelingen werkt Mensura samen met goedgekozen externe partners. Het was niet onze bedoeling om zelf tijd en middelen te investeren in de ontwikkeling van deze technologie. We wilden een framework waar we zelf mee aan de slag konden. Na een grondige bevraging van de markt kozen we voor de online tool Appconstructor van VanRoey.be. Daarbij speelde de budgetvriendelijkheid van deze tool een belangrijke rol. We werkten al voor andere projecten samen met VanRoey.be en kennen hen als een betrokken en nabije partner. Persoonlijke contacten, vaste aanspreekpunten en een directe communicatie bieden altijd meerwaarde en zorgen voor vertrouwen.”

5 Redenen

om de Appconstructor in huis te halen:

  • U kunt zelf apps ontwikkelen wanneer u ze nodig hebt
  • U beheert zelf de inhoud en geeft ze de look & feel die u wenst
  • U hoeft geen uitgebreide opleiding te volgen, het gebruik is uitermate eenvoudig
  • U kunt uw klanten rechtstreeks en gepersonaliseerd aanspreken, online en offline
  • U investeert slechts één keer in de ontwikkeling van de tool, daarna kunt u alleen aan de slag