Mon-Tra Sport is een familiebedrijf gevestigd in Beerse gespecialiseerd in overheidsopdrachten. Het heeft meerdere langetermijncontracten met overheden zoals Federale Politie, verschillende brandweer-korpsen, Defensie, VDAB … Dit voor zowel sportkledij en sportschoenen als voor werkkledij, uniformen en vrijetijdskledij. Ook bedrijven kunnen bij Mon-Tra Sport terecht voor aankopen van sport- en werkkledij.

Zaakvoerder Ben Van Mechelen vertelt over de installatie van Odoo in zijn firma: “De uitdaging was tweezijdig. Enerzijds wilden we een efficiënter totaalprogramma om alle bedrijfsprocessen te beheren. Anderzijds moesten we voor een nieuwe overeenkomst met een klant bepaald maatwerk in ICT gerealiseerd zien. Ook de storage binnen het bedrijf was niet efficiënt. Om deze drie uitdagingen tegelijkertijd aan te pakken waren we op zoek naar een betrouwbare totaalpartner waar we met al onze ICT-gerelateerde vragen terecht kunnen. Al snel kwamen we bij de Van Roey ICT Group terecht omwille van hun uitstekende reputatie in de streek. Het leek ons de perfecte gelegenheid om deze uitdagingen samen met hen te realiseren. Het feit dat er zo’n grote ploeg paraat staat speelde zeker mee in onze beslissing.”

We zijn er van overtuigd dat we vanaf heden veel efficiënter werken. Er zijn overbodige stappen in onze bedrijfsvoering geëlimineerd

Ben Van MechelenZaakvoerder Mon-Tra Sport

“Al na enkele gesprekken en offertes was het voor ons duidelijk dat VanRoey.be perfect in ons verhaal paste. We hebben gekozen voor het software pakket Odoo. Na een demosessie, die ter plaatse bij VanRoey.be werd georganiseerd, waren we volledig overtuigd.”

“Wat Odoo betreft was de gebruiksvriendelijkheid en het all-in ‘totaalgegeven’ doorslaggevend om hiervoor te kiezen. Dat het geheel in de cloud werkt is bovendien zeer interessant. We kunnen overal en altijd op onze database inloggen! Dit biedt tal van voordelen.”

“Om het nieuwe programma grondig te leren kennen, kregen we opleidingen. Deze gingen door in onze burelen zelf, wat zeker interessant was, want de gewone bedrijfsvoering loopt uiteraard door!”. “Om onze nieuwe overeenkomst met VDAB vlot te laten verlopen werd er op korte termijn maatwerk binnen Odoo gerealiseerd. Nu worden de orders van onze klant rechtstreeks in Odoo geïmporteerd met opsplitsing naar verschillende leveradressen.”

“We zijn er van overtuigd dat we vanaf heden veel efficiënter werken. Er zijn overbodige stappen in onze bedrijfsvoering geëlimineerd, wat voor ons veel tijdswinst betekent. Ongetwijfeld zullen we nog samenwerken met VanRoey.be zoals voor de aankoop van software en hardware. Ook onze telefonie is aan vernieuwing toe, dat project zullen we volgend jaar realiseren!” Sluit Ben af.

Met meer dan 20 jaar ervaring…

Vertrouwt u best op de expertise van VanRoey.be om uw bedrijfsprocessen in goede banen te leiden!