Bekijk het integrale webinar hier!

Event gemist? Voor uw gemak hebben we de ganse sessie online geplaatst!

Fortinet Partner Of ExcellenceIn het huidige landschap van cybersecurity zorgen onzichtbare dreigingen voor veel schade. Steeds meer gerichte en op maat gemaakte aanvallen omzeilen de traditionele verdedigingslinies door zich te vermommen als de onopvallende bestanden die elke dag uitgewisseld worden binnen organisaties. Uw mensen brengen uw data in gevaar zonder er erg in te hebben.

VanRoey.be Fortinet Platinum PartnerHet Advanced Threat Protection Framework (ATP) van Fortinet brengt licht in deze duisternis door in te zetten op de verbinding van detectie én preventie. ATP levert een levenscyclus benadering van geavanceerde en continue controle van bedreigingen: preventie, detective, snelle reactie én continue monitoring. Een geruststellende gedachte!

ATP is nog sterk verbeterd en integreert met andere Fortinet oplossingen. Het platform wordt ondersteund door het onderzoeksinstituut van Fortinet: FortiGuard Labs. FortiGuard levert updates om ook bescherming te kunnen bieden tegen nieuwe bedreigingen. Deze updates worden gebaseerd op bevindingen van andere gebruikers. Indien bijvoorbeeld een kwaadaardige e-mail is verstuurd aan iemand in het netwerk die beschermd wordt door het ATP-platform van Fortinet herleidt FortiGate bestandselementen binnen de e-mail naar FortiSandbox voor analyse.

FortiMail houdt tegelijkertijd het verdachte bericht automatisch tegen totdat het de bevestiging krijgt dat het bericht niet kwaadaardig is. Indien die e-mail wel criminele elementen blijkt te bevatten, blokkeert FortiMail het bericht en uploadt FortiSandbox de bevindingen van de analyse naar de onderzoekers van FortiGuard Labs. Dit zorgt van een automatische update van het volledige, wereldwijde beveiligingsecosysteem van Fortinet.

Geïntrigeerd? Volg het gratis webinar op donderdag 21 mei.

  • Kostprijs: gratis
  • Wanneer: Donderdag 21 mei van 11.00 tot 12.00 uur
  • Trainer: Alain Forcioli, Consulting Systems Engineer, Fortinet
  • Taal: Engelstalig