Daar sta je dan, pas afgestudeerd en op zoek naar een eerste baan. Of je hebt al werkervaring en je vraagt je af wat de volgende stap in je carrière kan zijn. Misschien is consultancy iets voor jou?

Wij zoomen graag in op vijf voordelen van het werken als consultant:

1. Afwisseling

Als consultant kom je voortdurend op verschillende plaatsen, bij verschillende bedrijven en in verschillende (technische) omgevingen terecht. Via onze staffing-formule blijf je net wat langer bij één klant en wanneer je meedraait in ons managed services team kom je bijna elke dag ergens anders. Kortom: je werkt regelmatig op een andere plaats waardoor de weken voorbij vliegen en elke dag anders is.

2. Word expert

Stilstaan is achteruitgaan en dat geldt zeker ook voor consultancy. Als consultant leer je voortdurend bij, kom je steeds in nieuwe situaties terecht en leer je jezelf ook beter kennen. Door de afwisseling in je job, krijg je voortdurend nieuwe inzichten. Ook je technische skills blijven evolueren dankzij de verschillende cursussen die je kan volgen en de certificaten die je kan behalen. Ontplooi jezelf tot een echte expert.

3. Nieuwe technologie

Onze consultants worden ingehuurd voor hun expertise. Zij zijn dan ook voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op vlak van ICT. Als consultant werk je altijd met de laatste nieuwe technologie en dus ben je ideaal geplaatst om deze ook te implementeren bij onze klanten.

4. Netwerken

Als consultant leer je voortdurend nieuwe mensen kennen en kan je je netwerk razendsnel uitbreiden. In no time leer je heel wat nieuwe mensen kennen. Het zijn juist deze mensen die er voor kunnen zorgen dat je niet snel zonder project valt.

5. Fun

Als consultant heb je ook meer fun! Tal van social events, netwerkevents en andere festiviteiten vullen je agenda: business as usual binnen de consultancy. En als je geluk hebt, dan kan je ook nog eens deelnemen aan de activiteiten bij je klant. Dubbel feest, dus!

I’m in

 

Ben je intussen overtuigd om in consultancy te stappen? Leuk! Neem dan gerust contact met onze HR-afdeling, zij zullen je wegwijs maken binnen ons breed aanbod aan vacatures.

Solliciteer nu

Almost

 

Nog altijd niet overtuigd en ga je liever vast, intern bij een van onze klanten aan de slag? Prima! Ook daarvoor kan je bij VanRoey.be Staffing terecht. Onze collega’s loodsen je, voor je het goed en wel zelf beseft, naar jouw ideale job binnen ons breed netwerk aan klanten.

Stuur je CV

Solliciteer Nu!