Accountmanager Onderwijs M/V​

Van Roey – Your Prof IT is een jong dynamisch ICT bedrijf met een gerenommeerde waarde in de sector en vestigingen in Geel en Turnhout. Van Roey – Your Prof IT is gespecialiseerd in het aanbieden van infrastructuuroplossingen naar bedrijven en professionals toe en is als onderdeel van de Van Roey ICT Group uitgegroeid tot één van de grotere informatica specialisten in België. Als stichtend lid van de Qcom organisatie behoren we samen tot de Belgische top 3.Bij Van Roey – Your Prof IT wordt werkelijk ruimte gemaakt voor persoonlijke ontwikkeling en staan naast de klanten ook de medewerkers centraal. We kwamen de voorbije jaren veelvuldig in de spotlight met klinkende awards zoals “Onderneming van het jaar”, “Trends Gazellen” en met de “Prijs ondernemen” van VOKA. In 2012 werden we genomineerd voor “Excellente Onderneming” door VOKA en POM. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en een goede service wordt bij ons werkelijk hoog in ’t vaandel gedragen. Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Accountmanager Onderwijs” om ons Van Roey-team te versterken.

Taakomschrijving

Als Accountmanager Onderwijs ben je binnen ons dedicated onderwijs-team verantwoordelijk voor het onderhoud en de verdere uitbouw van je eigen klantenportefeuille binnen het onderwijs. Je uitvalsbasis is Turnhout, de regio die je zowel door opvolgen van bestaande relaties als prospectie bewerkt is heel Vlaanderen. Je maakt je afspraken en handelt het gehele sales-proces af van A tot Z waarbij je bij de school en/of scholengroep een ICT analyse maakt die hun behoeften duidelijk in kaart brengt. Op basis hiervan werk je een stappenplan uit voor de juiste ICT oplossingen. Het bevat verbeteringsmogelijkheden in kwaliteit, service en kostenreductie. Dit plan dient als basis voor een heldere offerte die helemaal overtuigt. Na de verkoop zorg je samen met ons technisch team voor een vlotte implementatie van de oplossing bij de klant alsook voor de eerste nazorg. Om je commerciële leads te verkrijgen, organiseer je op regelmatige basis presentaties en richt je je op netwerkactiviteiten in de scholengemeenschap. Je werkt nauw samen met zowel Internal Sales, andere Accountmanagers en de Technische Dienst.

Je profiel

Voor deze job is kennis van de onderwijssector een must. We kijken uit naar een gedreven medewerker met een sterke interesse/ affiniteit voor ICT diensten in de ruime betekenis met ’t accent op de toepassingen in het onderwijs.

Je bent vertrouwd met de sector, spreekt hun taal, weet wat er bij hen leeft en hebt je netwerk in de scholengemeenschappen.

Je hebt een resultaatgerichte commerciële drive en een groot inlevingsvermogen. Je weet anderen te enthousiasmeren door het geven van productpresentaties.

Dit alles vul je aan met de nodige discipline in je werking en een correcte administratieve voorbereidingen en opvolging.

We bieden je

  • VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!