De juiste keuze

De juiste software geeft u de controle, het toekomstgericht inzicht en de impact die nodig zijn om uw bedrijf te doen groeien! Omdat dit van cruciaal belang is voor uw bedrijf, bieden we hiervoor niet één, maar twee oplossingen. Heeft u vragen of wenst u graag een analyse van uw bedrijf? Aarzel niet om ons te contacteren op business@vanroey.be

Partnerships

VanRoey.be is officieel partner van zowel Microsoft Dynamics NAV én Odoo (voormalig OpenERP). In dit keuzeproces wordt u natuurlijk bijgestaan door onze ERP specialisten die een grondige analyse opmaken van uw bedrijfsprocessen. Lees hieronder de voordelen van elk pakket en ervaar het zelf in onze online demo!

Met de gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware van Microsoft Dynamics NAV automatiseert en stroomlijnt u financiën, klantenrelaties en logistieke processen op een manier die u helpt meer succes te behalen met uw bedrijf. Omdat Microsoft Dynamics NAV zo hard lijkt op andere Microsoft-toepassingen, zorgt dit ervoor dat het makkelijk om leren en makkelijk om gebruiken wordt.

Bapps Solutions Framework

Ons gecertifieerde BSF bundelt een aantal oplossingen die passen in een moderne bedrijfsvoering zoals elektronisch documentbeheer en een touch-screen kassa. Daarnaast bevat BSF sectorspecifieke oplossingen voor bouw en immo.

Klantenbeheer

Microsoft Dynamics NAV verschaft uw bedrijf betere inzichten op vlak van klantenrelaties. Zo kan u beter inspelen op hun noden waardoor u uw klanttevredenheid gaat vergroten.

Office 365 look and feel

U blijft verder werken in een vertrouwde omgeving. Microsoft Dynamics NAV gebruikt dezelfde interface als de andere Microsoft toepassingen. Iedereen kan dus meteen aan de slag.

Perfecte samenwerking

Bent u reeds gebruiker van Microsoft producten, dan haalt u meer rendement uit Microsoft Dynamics NAV. Er is een perfecte samenwerking met oa. Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft SharePoint, … Al deze applicaties zijn op elkaar afgestemd om het u te vergemakkelijken!

Het werkt precies zoals u het wil

Microsoft Dynamics NAV is rolspecifiek, zodat uw werknemers relevante inzichten krijgen voor hun dagelijkse werkzaamheden. Met de juiste informatie binnen handbereik kunnen zij niet alleen de problemen van vandaag oplossen, maar kunnen ze zich ook voorbereiden op morgen.

Flexibiliteit

Met Microsoft Dynamics NAV heeft u voortaan de keuze om de software on premise te installeren of te werken in de cloud. Met Microsoft Dynamics NAV kan uw team werken wanneer en waar het optimaal presteert: op kantoor, thuis of onderweg. Dankzij flexibele implementaties in de cloud en on-premises kunt u kiezen wat het best bij uw bedrijf past.

Investering gegarandeerd

Vanroey.be engageert zich om de nieuwe ontwikkelingen in Dynamics NAV, zoals vooropgesteld in de Statement Of Direction te ondersteunen. Op die manier is uw investering gegarandeerd voor de toekomst.

Meer info over Statement of Direction

De statement of direction omvat een korte historiek en de strategische koers voor Microsoft Dynamics NAV, samen met meer details en plannen voor de volgende release. De volgende versie zal voorzal inzetten op:

  • Workflowmogelijkheden
  • Document Management en OCR-technologie
  • E-services integratie
  • Gestroomlijnde gebruikerservaring op alle clients en mobiele toestellen

foto_navroadmap

VanRoey.be streeft er naar om een geüpgrade versie van de gecertificeerde modules beschikbaar te stellen binnen de 6 maanden na elke major release van Dynamics NAV.

Download de ganse Dynamics Nav Statement of Direction

[contact-form-7 id=”2788″ title=”Statement of Direction NAV”]

Op maat

Zoekt u een standaard pakket dat uw dagdagelijkse facturatie overneemt of toch dat tikkeltje méér? Geen probleem, ons Enterprise pakket is volledig modulair opbouwbaar.

Meer info

Odoo is een open source bedrijfsbeheer pakket dat alle belangrijke functies integreert in één totaalpakket. Odoo is heel configureerbaar en aanpasbaar zodat het naadloos kan aansluiten bij de huidige werking van uw onderneming. Dankzij deze flexibiliteit en onze expertise in het Odoo platform, worden uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteund. De ergonomie en de gebruiksvriendelijkheid worden hoog in het vaandel gedragen. Er is een stand alone cliënt en een web cliënt beschikbaar.  De stand alone cliënt is beschikbaar voor de gangbare besturingssystemen (Windows, Linux, Mac). Zowel de web cliënt als de stand alone cliënt getuigen van deze gebruiksvriendelijkheid en eenduidigheid. Kortom Odoo is een modern en flexibel bedrijfsbeheer platform dat niet voor niets bekroond wordt als het beste open source ERP systeem.

Contactenbeheer

Met Odoo kan u op een gemakkelijke manier uw contacten onderhouden. Zo is er zelfs en koppeling met LinkedIn mogelijk om automatisch extra persoonsgegevens te importeren.

Google

Om uw dagdagelijkse taken te vereenvoudigen heeft Odoo tal van add-ons voorzien voor al uw koppelingen met Google services. Bijv.: Google Analytics, Google Docs, Google Maps, Google Drive, …

CRM

Behoudt de volledige controle van uw interacties met uw klant. In Odoo kan u op elk onderdeel een historiek bijhouden. Welke interne gebruiker heeft wat voor wie gedaan en wanneer, hoelang, …

Modulair

Odoo is standaard voorzien van meer dan 1000 add-ons. Zo kan u uw pakket personaliseren op maat van uw bedrijf.

Website & e-commerce

Beheer uw website en/of webwinkel vanuit uw ERP pakket. Maak uw website/webwinkel op een eenvoudige manier op en wijzig wanneer u dat wil. Leuk om weten is dat uw website automatisch compatibel is om op smartphones of tablets te bekijken.

Meer info