Duw uw bedrijf nieuwe hoogtes in

APS Construct is een praktijkgerichte oplossing voor bouw-, installatie– en immobedrijven die u ondersteunt in alle dagelijkse administratieve en logistieke beslommeringen. APS Construct werd ontwikkeld door en met specialisten uit de sector om volledig aan uw behoeften te voldoen.

Voor Projectontwikkelaars

  • Uitgebreide opvolging van (onder)aannemers, architecten, andere gemaakte en geplande kosten,
  • Gecentraliseerd en elektronisch beheer van uw projecten en documenten.
  • Gebruiksgemak en integratie met Microsoft Office.

Voor bouw- en installatiebedrijven

  • Snelle en accurate calculatie aan de hand van geïmporteerde Excel meetstaten en standaard taken,
  • Geschikt voor privé en openbare aanbestedingen,
  • Flexibel beheer van uw project met mogelijkheid tot ingeven van meer en min werken tijdens uitvoering,
  • Uitgebreide aankoopmodule met prijsvergelijking,
  • Vorderingsstaten met automatische indexering,
  • Geïntegreerde uur registratie met mobiliteitsvergoeding.

Vanuit de Cloud!

APS Construct is beschikbaar vanuit de cloud. Dat betekent dat er geen zware investeringen nodig zijn voor u als bedrijf om met APS construct te beginnen.

Na setup en configuratie aangepast aan uw bedrijf bent u up and running en betaalt u een lopende bijdrage per maand. Hierin zit natuurlijk ook de beveiliging en backup van uw gegevens bij inbegrepen. Investeringsbudgetten en risico’s i.v.m. verlies van uw kritische data behoren hiermee tot het verleden.

Uitgebreide modules

De oplossing biedt tal van modules die de volledige projectopvolging bestrijkt

Gecentraliseerd en elektronisch beheer van uw documenten vergemakkelijken de opvolging en geven u inzicht in alle kosten in een oogopslag. Bovendien behoren rondslingerende documenten tot het verleden.

U kan simulaties maken en “wat als scenario’s” snel uitwerken. De calculator -met uitgebreide foutencontrole- geeft ten allen tijde inzicht in totale kostprijs en verkoopprijs met details van inkoop, verwerking en onder aanneming.

Wenst u prijzen van offertes van aanbestedingen te vergelijken? Geen probleem: Met de geavanceerde prijsvergelijkingsmodule kunt u zowel tijdens offertefase als uitvoering alle prijzen op de voet volgen en vergelijken.
Bepaal daarbij zelf verkoopprijzen en voer onbeperkt verrekeningen ‘in Meer’ en ‘in Min’ doorheen het ganse projecttraject. APS Construct ondersteunt ook volledig vorderingsstaten met goedkeuring status.

Indrukwekkende afdrukmogelijkheden

Al het bovenstaande kan u met één klik, uiterst overzichtelijk en conform de geldende industrienormen presenteren op papier.

Druk ook verletstaten conform de regelgeving en uitgebreide projectoverzichten met een geavanceerd inzicht in kosten, opbrengsten en budget.

Registratie

Werkuren kunnen per project op eenvoudige wijze ingegeven worden, met indicatie van project, werktype, overuren en mobiliteitspremie.

U beschikt over krachtige samenvattingsmogelijkheden om inzicht te krijgen in de ingegeven uren. Afwezigheden worden binnen APS genoteerd en zijn volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV.

Meer informatie + Brochure

U kunt onze specialisten steeds contacteren voor een vrijblijvende ROI-analyse of voor een complete uiteenzetting van alle mogelijkheden.

In deze brochure kunt u wellicht al enkele antwoorden vinden op mogelijke vragen. Ook vindt u hierin een Case-studie van wegenbouwbedrijf Ambaro nv, uit Lichtaart. Download deze brochure

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar