APS Immo: Real Estate Suite
projectbeheer & ERP

Een volledig geïntegreerde omgeving binnen Microsoft Dynamics NAV voor de vastgoedsector die u in staat stelt al uw immobiliën projecten eenvoudig op te volgen.

Specifieke aanpassingen aan de bouwsector zorgen voor meer gebruiksgemak. Zowel projectbankrekeningen als facturatie in schijven (volgens Wet Breyne) worden ondersteund. Deel uw projecten eenvoudig in volgens type en in een enkele oogopslag kunt u de globale quotiteiten bekijken en opvolgen.

APS Immo in een notendop

Creatie

Efficiënte creatie van de betrokken appartementen in het systeem via een Wooneenheden-werkblad: APS Immo biedt de mogelijkheid om de wooneenheden te creëren op basis van sjablonen, zodat de privatieven aangevuld worden met alle nodige boekhoudgegevens voor latere facturatie.

Schatting

Ingave kostprijs schatting: APS Immo herbergt de geschatte kostprijs van een project en verdeelt deze kosten over de verschillende privatieven. Op deze manier kan er een duidelijk inzicht bekomen worden in de na te streven marges en verkoopprijzen.

Voortgang

Aanduiding van de voortgang der werken volgens schijven conform Wet Breyne: Schijven kunnen globaal gerealiseerd worden voor alle betrokken appartementen, of enkel voor individuele appartementen.

Quotiteiten

APS Immo beschikt over een aparte module om quotiteiten te berekenen waarmee de gebruiker in één oogopslag een overzicht over de globale quotiteiten heeft. APS Immo zorgt ervoor dat er niet afgeweken kan worden van de vooringestelde totale effectieve quotiteiten.

Verkoop-prijzen

De verkoopprijzenmodule van APS Immo stelt de gebruiker in staat om verkoopprijzen en marges van de verschillende privatieven te bepalen. Dit kan zowel voor de start van de verkoop van het project als in de loop van het verkooptraject.

Verkoopprijs-simulaties

Alvorens verkoopprijzen aan te passen stelt APS Immo de gebruiker in staat om simulaties uit te voeren. Pas nadat de nieuwe verkoopprijzen geëvalueerd werden worden deze doorgevoerd naar het actieve dossier.

Structuren

APS Immo biedt de mogelijkheid om de eigendomsstructuur van de kopende partijen te noteren. Indien nodig kan deze structuur nog laat in het verkoopproces bijgestuurd worden.

Verkoop-voorstel

De verkoop van een privatief wordt genoteerd in een verkoopvoorstel. APS Immo ondersteunt de concepten “Volle eigendom”, “Vruchtgebruik” en “Naakte eigendom”.

Realisaties

Aanduiding van de (gedeeltelijke) realisatie van een volledige schijf.

Indeling

Eenvoudige indeling van uw projecten in Residenties, Fasen, Subfasen en per residentie kan een specifieke projectbankrekening gehanteerd worden.

Facturatie

Deze schijf kan aan alle wooneenheden gefactureerd worden.

En Meer…

APS Immo biedt nog veel meer mogelijkheden. Bovendien zijn alle gegevens zijn volledig geïntegreerd binnen Microsoft Dynamics NAV en dus met de rest van uw bedrijf verbonden.

APS Immo nu ook vanuit de cloud

Dat betekent dat er geen zware investeringen nodig zijn om met APS Immo te beginnen. Na eenvoudige opzet en configuratie, aangepast aan uw bedrijf, bent u vertrokken en betaalt u een lopende bijdrage per maand. Hier zit natuurlijk ook beveiliging en back-up van uw gegevens inbegrepen. Investeringsbudgetten en risico’s i.v.m. verlies van uw kritische data behoren zo tot het verleden.

Klantfacturatie

APS Immo gaat op intelligente wijze na welke schijven gefactureerd mogen worden en verwerkt bovendien eventuele overige verkooporders en meerprijzen die aan de klant gelinkt zijn. Meerprijzen worden naar wens apart gefactureerd of gekoppeld aan een specifieke facturatie schijf. De gebruiker kan de facturatieopdracht bijsturen aan de hand van tal van opties.

De gebruiker beslist zelf of de facturen individueel aangemaakt worden, of via verzamelfacturatie. Door de verregaande integratie met Microsoft Dynamics NAV kan APS Immo elk ander verkoopdocument herkennen en aanbieden ter facturatie.

In geval van voorschotten draagt APS Immo er zorg voor dat deze tijdig aan de klant aangerekend worden. Bij afrekening worden de aangerekende voorschotten verrekend met de saldofactuur.

De verschillende statistiekoverzichten en  rapportagemogelijkheden van APS Immo geven inzicht in de verschillende kosten en baten van het project in kwestie.

APS Immo is een must voor: vastgoedbedrijven die zowel het financiële als globale projectoverzicht willen behouden over al hun projecten en die efficiënter wensen te werken om zo hun administratieve kosten drastisch te verminderen.

Meer weten? Download de brochure!

Gelieve onderstaande te vervolledigen. Wij zullen u de APS-Immo Brochure onmiddellijk toezenden.

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar