MWS is een module voor draadloos magazijnbeheer

Met intelligente scanners, volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV. Het laat de magazijnmedewerkers toe om hun dagelijkse taken uit te voeren zonder gebruik te maken van een pc.

Alle taken voor registratie van inkomende goederen, stocktelling, of picking zijn heel gemakkelijk uit te voeren met de scanners, die hiertoe beschikken over verschillende tabbladen en een toetsenbordje.

Bij de ontvangst van goederen wordt de leveringsbon ingescand of wordt de referentie ingetikt. Op die manier wordt de bijhorende bestelbon opgeroepen. Artikel per artikel wordt dan ingescand en de stock wordt automatisch geüpdatet. De scanners geven ook weer op welke locatie de artikelen moeten worden weggezet. Wanneer een levering is afgehandeld, komt de bevestiging automatisch bij de correcte persoon terecht.

Wanneer een order dient klaargezet te worden, verschijnt op de scanner de picklocatie, het artikelnummer, het aantal en de wegzetlocatie. De nodige documenten rollen na afloop vanzelf uit de printer.

Gelieve onderstaande te vervolledigen. Wij zullen u zo snel mogelijk contacteren met meer informatie

Waar wenst u meer informatie over?

Contacteer ons

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar