All-in-One ERP, CRM, website, webshop, boekhouding…

Àlle software, tools en bedrijfsgegevens samengevoegd en geïntegreerd in één softwarepakket

De meeste efficiëntie & beste gebruikerservaring vereenvoudigen uw werkzaamheden

Daar waar veel traditionele ERP Systemen gemaakt zijn om financieel overzicht te krijgen heeft Odoo een andere benadering genomen. Met Odoo geniet u van een naadloze integratie tussen website, webshop en de traditionele backend, zoals verkoop, inkoop, voorraad en financiën. In Odoo wordt de klant centraal gesteld en heb je alle tools beschikbaar om je klant vanaf het eerste moment te bedienen.

Maar daar houdt het niet op; u kunt een website en webshop bouwen vanuit Odoo. U kunt tailor-made mailingen maken en versturen, vergelijkbaar met Mailchimp. U kunt krachtige marketing campagnes opzetten en uw marketing activiteiten automatiseren. Heeft u een winkel of restaurant? Dan is ook een kassa (pos) functionaliteit standaard aan boord.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Odoo kan bijna alles, behalve de koffie zetten… voorlopig dan toch.
Geen ingewikkelde koppelingen en interfaces, maar alles geïntegreerd in hetzelfde systeem.
Hieronder een overzicht.

websites

Websites

Bouw een geweldige gebruikerservaring

Blogs

U beschikt over een krachtig open source blogging platform. Vergeet ingewikkelde procedures en concentreer u op het schrijven van de inhoud. Geen geneuzel in de code. Begin met schrijven, gebruik de klik-en-sleep functionaliteiten om de lay-out te voorzien en druk op publiceer. Zo eenvoudig kan, nee moét het zijn.

Het resultaat? Uw blog laat zich makkelijk delen op alle social media platforms en presenteert zich perfect op ieder schermformaat.

Forums

Weet wat er leeft.

Stimuleer interactie met uw klanten en gebruikers adhv. een online forum, geïntegreerd in uw website. Bovendien kunt u specifieke antwoorden aanduiden als ‘promote to documentation’ waarmee u betreffende antwoorden in uw officieel documentatiemateriaal kunt hergebruiken.

Ondertussen helpen uw klanten en collega’s dankzij een makkelijk te doorzoeken online archief. Bepaalde bijdragers kunt u bovendien markeren met specifieke badges.

Presentaties

Zeg vaarwel tegen ingewikkelde intranetarchieven en externe filehosting diensten. Met Odoo Slides centraliseert u al uw documentatiemateriaal zoals afbeeldingen, video’s en PDF’s , en kunt u ze eenvoudig delen met specifieke personen of groepen of zelfs op uw website.

SEA

Met Odoo AdSpike kunt u op een gebruiksvriendelijke manier uw AdWords campagnes beheren en aftoetsen. Er worden optimalisatiestrategieën en algoritmes voorgesteld om u het maximale rendement te geven. Vervolgens kunt u uw beste campagnes/succesformules automatiseren en eenvoudig overdragen naar nieuwe campagnes. Dit alles uiteraard binnen uw beheerde budget.

verkoop

Verkopen

Verhoog uw succes ratio

Facturatie

Eenvoudig online digitaal factureren

Op ieder apparaat contracten, (terugkerende) facturen, rekeningen… aanmaken en beheren. Een offerte omvormen tot factuur kan in een handomdraai. Alles ziet er bijzonder gelikt en professioneel uit. Het is gedaan met knip-en-plakwerk in Word en Excel. Laat Odoo voor u werken.

Integratie online betaalmethodes

PayPal, Ogone, Buckaroo, Adyen… schakel het internet in om de verkoop van uw producten of diensten zonder enige moeite aan de man te brengen.

Boekhouden vanaf uw smartphone?

Analyseer uw verkopen, inkomende en uitgaande financiële transacties op eender welk apparaat. Ja, ook uw smartphone!

Abonnementen

Beheer uw abonnementen

Wederkerende inkomsten en leden in duidelijke overzichten beheren, aanpassen, verschuiven en inlichten.

Bovendien kunt u uw klanten zélf het werk laten doen. Laat hen zelf hun tarieven of plan aanpassen vanuit een eenvoudig te beheren webportaal op uw website. Het betalen en de verwerking gebeurt uiteraard ook allemaal volautomatisch.

Uw verkopers kunnen bovendien aan de slag met overzichtelijke contractsjablonen en diepgaande sales/performance analyses. Kortom, uw sales kunnen sneller en efficiënter werken en zich dus beter concentreren op het vergaren van nieuwe klanten ipv. zich bezig te moeten houden met administratieve formaliteiten.

operaties

Operaties

Alles draait om efficiëntie

Project

Visueel projectbeheer

Makkelijk en mooi op ieder apparaat. Met een klik-en-sleep interface sleept u projecten van de ene status naar de andere. Link medewerkers en documenten aan bepaalde taken en bespreek de inhoud of vooruitgang in gecentraliseerde taakpanelen. Alles kan vervolgens gegoten worden in agenda’s of planningvisualisatie om het overzicht te behouden. Nooit zullen nog projecten over het hoofd gezien worden noch te laat opgeleverd worden. Alle verantwoordelijkheden worden netjes verdeeld en iedereen is meteen op de hoogte van elke vorm van progressie of onverwachte problemen.

projects_screenshots_01bprojects_screenshots_01aprojects_screenshots_01c

Personeelszaken

Alle personeelszaken onder 1 dak

Van aanwerving tot ontslag, van wagenpark tot tikklok tot uitbetaling lonen… Met Odoo beheert u ook uw belangrijkste assets: uw mensen.

Aankoop

Beheer aankooporders en leveranciers

Automatiseer uw aankoop workflow. Is uw stock laag? Dan worden automatisch RfQ’s gestuurd naar uw toeleveranciers. Maak zulke geautomatiseerde regels naar hartenlust aan per type product en de levering kan bijgevolg ook automatisch geregeld zijn.

Prijslijsten en beschikbaarheid van leveranciers

Importeer externe gegevens en toets deze realtime af met eigen prijzen en voorraden. Met ‘Purchase Tenders’ kunt u de steeds de beste prijzen krijgen door automatisch prijzen te vergelijken bij verschillende vendoren.

Alle aankopen worden vervolgens netjes in statistieken en voorspellende grafieken gegoten. Maak voortaan accurate financiële voorspellingen en crëeer uitgebreide rapportage in een handomdraai.

productiviteit

Productiviteit

Geweldige tools = blije mensen

Communicatie

Onderling of met klanten communiceren wordt kinderspel

Binnen Odoo kunt u met al uw collega’s chatten; u kunt groepen creëren waarbinnen bepaalde collega’s hun ideeën kunnen delen of onderling zelfs subtiele meldingen versturen zoals ‘in orde’ of ‘Auto staat klaar’ omdat er niet altijd een gesprek of mail nodig is om bepaalde zaken te communiceren.

Ook massa-communicatie, of het nu intern of extern betreft is een verademing door te werken met groepen binnen mailinglijsten. Zo krijgen enkel de juiste personen uw boodschap aan.

Evenementen

Creëer on-site en online events

Het beheersysteem biedt u mogelijkheden om events van alle grootordes te organiseren. Van opleidingen tot conferenties tot webinars… u beheer de kalender, aanwezigen en sprekers rechtstreeks vanuit Odoo! De agenda van uw event wordt automatisch op uw site weergegeven en mbhv. een formulier kunnen geïnteresseerden rechtstreeks via uw site tickets kopen of hun aanwezigheid registreren.

De promotie van uw event kunt u vervolgens doen aan de hand van e-mail marketing, een pagina op de website en uitgebreide SEO/SEA integratie… allemaal vanuit Odoo!

Enquêtes

 Beter inzicht door enquêtes

Creëer zelf snel en eenvoudig mooie online enquêtes, campagnes of feedback-formulieren. U krijgt alle antwoorden netjes voorgeschoteld in een duidelijk overzicht en kunt vervolgens met de gegevens aan de slag.

Live Chat

Via uw website chatten met bezoekers was nooit zo eenvoudig. Er is geen nood aan externe diensten of servers. Overal binnen Odoo komt de melding naar boven dat een bezoeker met u wilt chatten. Zo kunt u blijven praten en terwijl rustig de juiste info opzoeken.

Ontdek hier ALLE features die Odoo te bieden heeft!

SERVICES

Enterprise

Community

Meer mogelijkheden en extra modules !
Ideaal voor organisaties tot 50 gebruikers!
Kostprijs: €300/gebruiker/jaar
(minimum 5 gebruikers)
Nog steeds toegang tot honderden modules.
Ideaal voor startende ondernemingen.
Community Forum
Upgrades to future versions
Bugfixes Guarantee
Implementation ServiceExtra kostExtra kost
Support Extra kostExtra kost
Hosting & maintenance Extra kostExtra kost

FEATURES

Gebruiksinterface

Desktop
Mobile version
New design

Boekhouding

Basic accounting
Accounting Dashboard
Dynamic Accounting Reports
Bank Interfaces (U.S., NZ, Canada)
Statement Import: Coda, OFX, QIF
Check Printing & Deposit
Customer Follow-ups

Projectbeheer

Tasks
Issues
Timesheets
Timesheets Chrome & Mobile App
Forecasts
Gantt Charts

Verkoopbeheer

CRM
Sales
VoIP Integration
Customer Portal
eSignature
Subscriptions
Digital products

Human Resources

Employee Directory
Expenses
Vacations
Recruitments
Appraisals
Departments Dashboard

Inventarisatie

Inventory Management
MRP
Purchase Management
Barcode support
Shipping: UPS, Fedex, DHL, USPS, Temando
Multi-company flows

Website Builder

Website Builder
Blogs
Presentations
ThemesExtra kostExtra kost
Form Builder
Call-to-Actions Blocks
Versioning
A/B Testing

E-commerce

Full eCommerce
Shipping Integration
eBay Connector
Amazon Connector (coming soon)

Point of Sale

Point of Sale
PoS Restaurants
Loyalty cards

Marketing

Events
Expenses
Email Marketing
Live Chat
Lead Scoring
Email Marketing Templates

Overige

Chat
Google Spreadsheet Integration
Fleet
Notes

Startende onderneming?

Odoo Quickstart biedt u één duidelijke formule met alle basisfunctionaliteiten zonder hoge instapkosten.
Ervaar zelf het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van deze formule, vraag snel uw demo aan.

Odoo Quickstart

https://www.vanroey.be/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_circle_check.svg

Projectmanagement

  • Beheren van projecten en bijhorende taken op een gebruiksvriendelijke manier
  • Registreren van bestede tijd aan een taak
  • Kosten/Opbrengsten calculatie van een project
https://www.vanroey.be/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_circle_check.svg

Contactenbeheer

  • Klanten, leveranciers, contactpersonen…
https://www.vanroey.be/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_circle_check.svg

Verkoop en aankoop

  • Verkoop: Offertes, orders en facturen
  • Aankoop: Prijsaanvraag, bestelbon, inkoopfactuur
https://www.vanroey.be/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_circle_check.svg

Boekhouding

Vraag uw offerte aan

U wenst:

Gratis Odoo demo uitproberenEen offerte voor Odoo QuickstartVrijblijvende afspraak voor meer informatie


Als startende onderneming dreig je snel te verzanden in Excel- of Word-documenten. Om het overzicht te bewaren en om processen te automatiseren heb ik gekozen voor Odoo Quickstart. Met VanRoey.be heb ik de juiste en toegewijde partner gevonden voor mijn startende onderneming.

Serge TaetsZaakvoerder DTAE bvba

Voor mij zijn de belangrijkste voordelen van Odoo Quickstart: een modulaire opbouw in functie van mijn huidige behoeften, de eenvoudige set-up & configuratie en het maandelijks betaalmodel. Zeker dit laatste is voor een startende onderneming zeer interessant.

Serge TaetsZaakvoerder DTAE bvba

Vrijblijvende demonstratie?

Wellicht kunnen wij u helpen uw organisatie te optimaliseren en verder te digitaliseren.
Contacteer onze specialisten voor een verkennend gesprek of vrijblijvende demonstratie.

 

Ook onze klanten krijgen er niet genoeg van

Uw bedrijf in de veilige handen van topexperts

Yenthe is onze lead-programmer voor Odoo. Hij won eind 2016 nog de Wordwide best Odoo contributer award en deelt uitgebreide technische expertise en tutorials via zijn website. Met tienduizenden bezoeken per maand is zijn bijdrage een absolute vaste waarde in de Odoo-community. Uw installatie is dus bij Yenthe en zijn team in veilige handen.

Bezoek zijn blog

Onze specialisten helpen u graag

Contacteer ons vrijblijvend

Nominatie 'De Kempenaar'

Mogen we op uw stem rekenen?

Ontdek Surface

Surface Pro, Laptop en Book

Werken bij VanRoey.be?

Bekijk hier onze (video)vacatures!