Maalt u al lang op een probleem binnen uw firma waar u maar geen oplossing voor vindt? Startte u reeds een traject “in regie” waar u nog steeds het gewenste resultaat niet van zag? Moet u uw workflow helemaal omgooien om deze binnen de structuur te vallen van een softwarepakket dat in de buurt van uw wensen komt? Wenst u zelf iets te ontwikkelen, maar u heeft hier niet de juiste mensen of kennis voor?

Uw oplossing:

Uiteraard zijn applicaties zoals WebStore, AppConstructor, PresentatieApp, SalesApp en FormBuilder slechts een greep uit de mogelijkheden. Na een uitvoerige analyse door een gespecialiseerde medewerker van VanRoey.be ontvangt u een uitgebreid technisch en functioneel dossier. Hierin staat een timing en een vaste prijs waarvoor het project zal opgeleverd worden. Het uurloon voor deze analyse wordt zelfs volledig in mindering gebracht bij akkoord met het project.

Duidelijk afgelijnde projecten aan en scherpe prijs, met mensen die meedenken met uw business, een aangename manier van zakendoen zonder verrassingen.

Business Apps op Maat

Goede afspraken maken goede vrienden.

Vraag onze experts om advies

Meer informatie of een gratis demo van onze exclusieve apps?

Gelieve onderstaand formulier te vervolledigen.

We ontwikkelen tal van applicaties. Waarover wenst u meer informatie?

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar