Maalt u al lang op een probleem binnen uw firma waar u maar geen oplossing voor vindt? Startte u reeds een traject “in regie” waar u nog steeds het gewenste resultaat niet van zag? Moet u uw workflow helemaal omgooien om deze binnen de structuur te vallen van een softwarepakket dat in de buurt van uw wensen komt? Wenst u zelf iets te ontwikkelen, maar u heeft hier niet de juiste mensen of kennis voor?

Uw oplossing:

Uiteraard zijn applicaties zoals WebStore, AppConstructor, PresentatieApp, SalesApp en FormBuilder slechts een greep uit de mogelijkheden. Na een uitvoerige analyse door een gespecialiseerde medewerker van VanRoey.be ontvangt u een uitgebreid technisch en functioneel dossier. Hierin staat een timing en een vaste prijs waarvoor het project zal opgeleverd worden. Het uurloon voor deze analyse wordt zelfs volledig in mindering gebracht bij akkoord met het project.

Duidelijk afgelijnde projecten aan en scherpe prijs, met mensen die meedenken met uw business, een aangename manier van zakendoen zonder verrassingen.

Business Apps op Maat

Goede afspraken maken goede vrienden.

Onze specialisten helpen u graag

Contacteer ons vrijblijvend

PageWide Promo

Tot 90 dagen niet tevreden, geld terug!

Touch the future

High-end met unieke finesse. Ja, VanRoey.be doet ook Macs!

Werken bij VanRoey.be?

Bekijk hier onze (video)vacatures!