DE oplossing om met uw producten in de vertrouwde (werk-) omgeving van uw potentiële kopers terecht te komen en automatisch feedback te krijgen over zijn gedrag.

Investeert u in folders en catalogi zonder de precieze return on investment te weten? Staan uw klanten rond te draaien in uw showroom omdat ze in uw assortiment tussen het bos de bomen niet meer zien? Wandelen uw klanten voorbij of zelfs terug naar buiten omdat al uw medewerkers reeds met andere klanten bezig zijn? Verliest u veel tijd aan opleiding van nieuwe verkopers?

Uw oplossing:

Giet uw productfiches en referenties in een overzichtelijke applicatie op een tablet op statief of geïntegreerd touch screen. Dankzij een gepersonaliseerde vraag en antwoord structuur komt uw klant zelf terecht bij de producten die hij zoekt. In de productfiche bekijkt hij afbeeldingen, foto’s, filmpjes, PDF’s, … Hij stuurt rechtstreeks vanuit de tool deze fiches naar zijn eigen mailbox. Via achterliggend cookiesysteem krijgt u achteraf een duidelijk overzicht van wie geïnteresseerd is in welk product en hoe vaak deze de producten in kwestie achteraf nog bekeken heeft.

De manier om uw klant in uw showroom of aan uw beursstand te houden, zelfs wanneer u zelf even geen tijd hebt. En dit zo dat u achteraf toch alle nodige info hebt om terug contact op te nemen.

Meer weten?

Vraag een demo aan

[contact-form-7 id=”20285″]

Of download de brochure:

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar