Investeert u in folders en catalogi zonder de precieze return on investment te weten? Staan uw klanten rond te draaien in uw showroom omdat ze in uw assortiment tussen het bos de bomen niet meer zien? Wandelen uw klanten voorbij of zelfs terug naar buiten omdat al uw medewerkers reeds met andere klanten bezig zijn? Verliest u veel tijd aan opleiding van nieuwe verkopers?

Uw oplossing:

Giet uw productfiches en referenties in een overzichtelijke applicatie op een tablet op statief of geïntegreerd touch screen. Dankzij een gepersonaliseerde vraag en antwoord structuur komt uw klant zelf terecht bij de producten die hij zoekt. In de productfiche bekijkt hij afbeeldingen, foto’s, filmpjes, PDF’s, … Hij stuurt rechtstreeks vanuit de tool deze fiches naar zijn eigen mailbox. Via achterliggend cookiesysteem krijgt u achteraf een duidelijk overzicht van wie geïnteresseerd is in welk product en hoe vaak deze de producten in kwestie achteraf nog bekeken heeft.

De manier om uw klant in uw showroom of aan uw beursstand te houden, zelfs wanneer u zelf even geen tijd hebt. En dit zo dat u achteraf toch alle nodige info hebt om terug contact op te nemen.

PresentatieApp

DE oplossing om met uw producten in de vertrouwde (werk-) omgeving van uw potentiële kopers terecht te komen en automatisch feedback te krijgen over zijn gedrag.

Meer weten?

Download de brochure:

Onze specialisten helpen u graag

Contacteer ons vrijblijvend

PageWide Promo

Tot 90 dagen niet tevreden, geld terug!

Touch the future

High-end met unieke finesse. Ja, VanRoey.be doet ook Macs!

Werken bij VanRoey.be?

Bekijk hier onze (video)vacatures!