Thuishulp Communication App

Voor dienstencheque bedrijven

Automatisch & ten allen tijden de nieuwste planning raadpleegbaar voor iedereen

Verstuur push-notificaties naar personeel & klanten. Of laat hen onderling berichten sturen via de app

Compatibel met alle smartphones & tablets. iOS, Android of Windows Mobile

Bied medewerkers een digitaal platform & creëer uw eigen community binnen het bedrijf

Registreer de ontvangen dienstencheques & vermijd conflicten

Integratie van bestaande services, zoals bv. Prato CheQpoint

Het succes van uw dienstenchequebedrijf staat of valt met een goede communicatie tussen alle partijen: uzelf, uw medewerkers én uw klanten. Onze app brengt het verschil en laat zowel interne als externe communicatie naadloos verlopen. Deze app kwam tot stand in samenwerking met toonaangevende bedrijven uit de sector - zoals Dienstenthuis.
Gratis demo of info?

Thuishulp Communication App

U wenst:

VanRoey.be | Thuishulp App

Vereenvoudig Uw Administratie

Tal van administratieve functies zijn voorzien in onze Thuishulp Communication App: bedrijfsactiviteiten, overzicht aantal gewerkte dagen, lijst met de feestdagen, belangrijke interne documenten, registratiemodule voor problemen of opmerkingen…

Feilloze Interne & Externe Communicatie

Het push-berichtensysteem is zo ontwikkeld dat er een direct contact tussen alle partijen (het kantoor, uw medewerkers én uw klanten) mogelijk is. Is er een poetshulp onverwacht ziek? Geen probleem. We sturen de klant een berichtje en passen de planning - die door alle partijen raadpleegbaar is - aan.

Overal & Altijd Bereikbaar

De Thuishulp Communication App is zowel online als offline te gebruiken. Bij connectie met het internet (via 3G/4G of wifi) worden alle gegevens automatisch gesynchroniseerd.

Uw Eigen Look & Feel

Personaliseer de app volledig met uw eigen look & feel. Integreer uw huisstijl en creëer uw eigen community binnen uw bedrijf.
VanRoey.be | Thuishulp App

Overal & Altijd Bereikbaar

De Thuishulp Communication App is zowel online als offline te gebruiken. Bij connectie met het internet (via 3G/4G of wifi) worden alle gegevens automatisch gesynchroniseerd.

Uw Eigen Look & Feel

Personaliseer de app volledig met uw eigen look & feel. Integreer uw huisstijl en creëer een eigen community binnen uw bedrijf.
VanRoey.be | Thuishulp App

Dienstenthuis  Thuishulp App

Met haar 8 kantoren in de Antwerpse Kempen biedt Dienstenthuis thuishulp in de hele Antwerpse Kempen. In 10 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste dienstenchequebedrijf in de regio. Om rechtstreeks met haar klanten en personeelsleden te kunnen communiceren ging het bedrijf van start met de VanRoey.be Thuishulp Communication App.

“De app zorgt voor een actievere en vlottere communicatie tussen klanten, thuishulpen en Dienstenthuis. Deze vlotte communicatie is ons geheim voor een succesvol dienstencheque-bedrijf.”

Tim KlaassenAfgevaardigd Bestuurder Dienstenthuis

Mist u een feature? Geen probleem!

Alle bovenstaande functie worden aangeboden in een modulair systeem. Via het achterliggende back-endsysteem kan u eenvoudig zelf documentbibliotheken, extra formulieren of functionaliteiten toevoegen.

Voldoet aan GDPR-richtlijnen

Om ieders privacy te respecteren is onze app uitgerust met extra beveiligingsmaatregelen, zoals encryptie van gegevens, een  beveiligd SSL-certificaat en multifactor authenticatie voor het back-endsysteem.

VanRoey.be | GDPR

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar