Assistent Boekhouden – Credit Control M/V​

Van Roey.be is een jong dynamisch ICT bedrijf met een gerenommeerde waarde in de sector met hoofdkantoor in Turnhout. VanRoey.be is de voorkeur ICT partner voor bedrijven die doordachte oplossingen biedt in Security, Cloud, Mobile en Applications. Als onderdeel van de Van Roey ICT Group is VanRoey.be uitgegroeid tot één van de grotere informaticaspecialisten in België. Als stichtend lid van de Qcom organisatie behoren we samen tot de Belgische top 3.

Bij VanRoey.be wordt werkelijk ruimte gemaakt voor persoonlijke ontwikkeling en staan naast de klanten ook de medewerk­ers centraal. We kwamen de voorbije jaren veelvuldig in de spotlight met klinkende awards zoals Onderneming van het jaar, Trends Gazellen, Prijs Ondernemen van VOKA, B2B reseller of the year, …. Labels zoals o.a. Fortinet Gold Partner en Partner of Excellence, Gold Competency voor Small en Midmarket Cloud Solutions, Veeam Best Partner of the Year 2014, TopDog label van Ruckus en HP CloudAgile Business Partner onderstrepen onze professionaliteit en de sterke band met onze partners. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en een goede service wordt bij ons werkelijk hoog in ’t vaandel gedragen. Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Assistent boekhouden – Credit Control” om ons VanRoey-team te versterken.

Taakomschrijving

Deze job is tweedelig:

  1. Als credit controller ben je verantwoordelijk voor de DSO. Dit doe je in eerste instantie door telefonisch en schriftelijk openstaande debiteuren op te volgen. Je bewaakt betalingstermijnen en je neemt disputen en eventueel betwiste vorderingen op met de betrokken partijen: sales, klant, boekhoudafdeling, verantwoordelijke,…. Je vertrekt vanuit een analyse van het probleem en formuleert hiervoor de gepaste oplossing. Op deze manier werk je de lopende dossiers af. Vervolgens ga je ook pro-actief te werk door mogelijke bottlenecks vooraf te identificeren en hiervoor verbetervoorstellen te formuleren mbt het credit collection proces. Je zorgt er voor dat je intern draagvlak krijgt voor je manier van werken.
  2. Als assistent boekhouden ben je mede verantwoordelijk voor de controle en het inboeken van inkomende facturen. Je voert betalingen uit en verzorgt alle bijkomende administratie structureel en op een overzichtelijke manier. Verder bereidt je aangiftes mee voor en assisteer je bij maandafsluitingen. Maandelijks ben je verantwoordelijk voor een duidelijke en correcte rapportering. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Accounting en het management.

Je profiel

Je hebt een boekhoudkundige achtergrond en bij voorkeur een bachelor Accountancy-Fiscaliteit genoten.

Je weet een sterke resultaatgerichtheid optimaal te combineren met commercieel inzicht . Je bent in staat gevoelige kwesties diplomatisch op te nemen en op lange termijn naar een win/win te streven voor de betrokken partijen.

Je bent sterk met cijfers en gaat zeer nauwkeurig te werk.

Je bent besluitvaardig en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

Je hebt ervaring met telefonische contacten (liefst outbound) en het inboeken van facturen.

Je hebt ervaring met ERP bij voorkeur met Microsoft Dynamics NAVISION.

Je hebt een goede kennis van MS Office.

Je bent op zoek naar een deeltijdse job en kan bij voorkeur in de namiddag 4u/dag werken van maandag tot en met vrijdag.

We bieden je

VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Bij ons kan je zelf initiatieven lanceren en dit in een uitstekend presterende onderneming gericht op innovatie, kwaliteit, klant- en medewerkerstevredenheid. Als werknemer heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.

Bij VanRoey.be krijg je de kans je kennis dagelijks te verfijnen en jezelf te ontwikkelen waardoor doorgroeimogelijkheden bij ons geen loze woorden zijn. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding on the job en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extralegale voordelen en extra bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!