Eric Primus, Sales Manager bij VanRoey.be, is gepassioneerd door ICT. Eind februari bracht hij zijn passie voor ondernemen en werken in de ICT over op een 20-tal studenten van het Heilig-Grafinstituut, ondernemende school uit Turnhout. Dit in het kader van het project ‘Ondernemers voor de klas’ van Vlajo en VKW . Een initiatief waar VanRoey.be al enkele jaren aan meewerkt.

Pat Van Roey, General Manager: “Het is niet zo onlogisch dat Eric zich elk jaar kandidaat stelt voor dit initiatief van Vlajo en VKW. Hij is het levende voorbeeld van de uitspraak ‘Wat je graag doet, doe je beter’. Eric is gepassioneerd door ICT en draagt deze passie graag over op jongeren, inclusief zijn eigen jonge kinderen. Werken in ICT betekent dan ook werken in een uitermate dynamische branche, waar technische vernieuwingen elke dag aan de orde zijn. Het betekent ook: werken in een jonge omgeving, waar je automatisch scherp blijft en continu kan werken aan je eigen ontwikkeling. VanRoey.be groeit, wij zijn zelf nog altijd op zoek naar mensen die net als Eric gepassioneerd zijn door ICT. “

Eric Primus, Sales Manager: “Een fantastisch team mogen begeleiden doorheen de boeiende transities in onze sector en hen laten meespelen op topniveau is hetgeen dat me dagdagelijks bakken energie geeft en “goesting” in de job.” De ideale man dus om de jonge studenten ten enthousiasmeren voor ondernemerschap en bedrijfsleven, als ondernemer of ondernemende werknemer. Als het van Eric afhangt, in de ICT. Met goesting.

http://be.linkedin.com/in/ericprimus/ of @eprimus73

Leave a Reply