Business Development Manager ICT Healthcare M/V​

Van Roey.be is een award winnende topspeler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner voor bedrijven die doordachte oplossingen biedt in Security, Cloud, Mobile en Applications. Wij overtuigen onze klanten door de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen in strategisch voordeel.  We bieden hen de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met een open vizier, doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit. Door met VanRoey.be in zee te gaan bieden wij onze klanten zekerheid, groei en een goed gevoel. Dat kunnen we alleen omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “BDM ICT Healthcare” om ons VanRoey-team te versterken.  Voel jij je aangesproken?

 

Taakomschrijving

Als BDM ICT Healthcare ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenbestand in de gezondheidssector. Hiervoor voer je in eerste instantie actieve en gerichte prospectie op ziekenhuizen en aanverwanten. Vervolgens zorg je voor de verdere uitbouw van je bestaande relaties. Rode draad doorheen je werking is het onderhouden van je netwerk. Je maakt je afspraken en handelt het gehele sales-proces af van A tot Z waarbij je bij potentiële klanten een ICT analyse uitvoert die hun behoeften duidelijk in kaart brengt. Hierbij respecteer je de gevestigde processen en procedures en beheers je het vakjargon van de medische wereld.  Intern werk je samen met het pre-sales team een ICT optimalisatieplan uit waarin verbeteringsmogelijkheden op vlak van kwaliteit, service en kostenreductie naar voor komen.  Je neemt hierin de hele scope van security, virtualisatie, netwerking, cloud en applicaties mee. Je weet de klant adhv een helder aanbod te overtuigen en zorgt samen met het projectteam voor een vlotte implementatie van de oplossing alsook voor de eerste nazorg. Je rapporteert aan de  Sales Director.

Je profiel

Voor deze job is minimum 2 jaar relevante ervaring als Accountmanager in Healthcare.   We kijken uit naar een gedreven medewerker die kan onderhandelen op C-level. Passie voor ICT is een must, ICT kennis een sterke troef. Je hebt een resultaatgerichte commerciële drive, een groot inlevingsvermogen en een doorzettersmentaliteit.  Je staat te popelen om je in de prospectie te bijten en haalt  hieruit een ware kick. Je bent stressbestendig en een echte volharder die discipline aan de dag legt.  Je moedertaal is Nederlands. Frans en Engels beheers je zowel geschreven als mondeling.

We bieden je

VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemer heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt. Doorgroeimogelijkheden zijn geen loze belofte.  Hoofdkantoor is in Turnhout. Je kan ook werken vanuit één van onze filialen in Mechelen, Antwerpen of Geel.

Solliciteer Nu!