Business Consultant Microsoft Dynamics M/V

Logiqstar is een dynamische ICT-speler met een jong en gedreven team. Logiqstar is meteen ook de naam van de oplossing die het bedrijf internationaal verdeelt vanuit haar hoofdzetel in Antwerpen. Logiqstar – gebouwd op Microsoft Dynamics Navision – biedt logistieke dienstverleners overzicht én controle over hun complexe bedrijfsprocessen, zowel operationeel en financieel. Logiqstar maakt deel uit van de Van Roey ICT Group (www.vanroey.be) die de laatste jaren uitgegroeide tot één van de grotere ICT-specialisten.

Logiqstar is het resultaat van ruim 25 jaar wereldwijde ervaring in de ontwikkeling en implementatie van financiële en logistieke oplossingen in nauwe samenwerking met klanten en partners. We overtuigen onze klanten door ontwikkelingen op de voet te volgen en deze te vertalen in strategisch voordeel. We bieden hen stabiliteit, snelheid en een persoonlijke aanpak met een open vizier, doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit. Door met Logiqstar in zee te gaan bieden wij onze klanten zekerheid, groei en een goed gevoel. Dit kunnen we alleen omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Business Consultant Microsoft Dynamics” om ons Logiqstar-team te versterken. Plaats tewerkstelling Schoten. Voel jij je aangesproken?

Taakomschrijving

Als Business Consultant sta je in voor het functionele luik bij de implementatie van onze Microsoft bedrijfsoplossingen. In de flow van verkoop van een oplossing tot implementatie en uitrol bij de klant speel jij een cruciale rol. Jouw taak begint nadat je een grondige briefing gekregen hebt van de accountmanager. Je gaat ter plaatse bij de klant en leeft je helemaal in zijn logistieke en financiële proces. Doordat je de taal van de klant spreekt weet je ook hier alle pijnpunten en bottlenecks bloot te leggen. Je stelt de processen vanuit jouw helikopterview in vraag en geeft een demo van onze oplossing die de klant overtuigt van de optimalisatiemogelijkheden. Tijdens de initialisatie van een project weet je de complexiteit van de problematiek juist in te schatten en weet je de focus te houden op de business van de klant zonder te verzanden in technische details. Je formuleert met de klant key-priorities voor het project en weet vervolgens de vertaalslag te maken van de functionele behoeften van de klant naar de technische mogelijkheden van onze bouwstenen. Tijdens dit gebeuren zorg je voor een constante feedback en feed forward zowel naar de klant als naar de projectmanager. Je werkt aan de hand van projectdocumenten zoals analyse, Fit-gap,..  die de behoeften van de klant aflijnen, teruggekoppeld op de werking van onze Microsoft Dynamics oplossingen. Je bekijkt de financiële vraag van de klant steeds vanuit het grotere bedrijfsproces en gaat continu op zoek naar optimalisatiemogelijkheden.

Na de technische uitwerking zorg je voor een vlotte implementatie van de oplossing bij de klant, je evalueert het project en neemt de eerste nazorg op jou. Hierbij ga je samen met de klant aan de slag om de vernieuwde werking volledig te inbedden in de organisatie. Je werkt deels op locatie bij de klant en deels van op kantoor. Op deze manier behartig je samen met de collega’s,  accountmanagers en projectmanagers opdrachten in verschillende sectoren.

Je profiel

Je kan terugblikken op meerdere jaren relevante ervaring in de consultancy wereld en het optimaliseren van business processen. Je kan rekenen op een doordreven functionele kennis van Microsoft Dynamics. Een financiële achtergrond / accountancy kennis is een grote troef.

Klantgerichtheid, inlevingsvermogen, luistervaardigheid, analytisch denken en organisatievermogen zijn op jouw lijf geschreven. Naar talenkennis toe verwachten we een zeer goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels (gesproken en geschreven).

We bieden je

Logiqstar biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemer heb je bij Logiqstar de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt. Doorgroeimogelijkheden zijn geen loze woorden.

VanRoey.be | Logiqstar Vector

Solliciteer Nu!