BDM Business Processen M/V​

Van Roey.be is een award winnende topspeler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner voor bedrijven die doordachte oplossingen biedt in Security, Cloud, Mobile en Applications. Wij overtuigen onze klanten door de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen in strategisch voordeel.  We bieden hen de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met een open vizier, doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit. Door met VanRoey.be in zee te gaan bieden wij onze klanten zekerheid, groei en een goed gevoel. Dat kunnen we alleen omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Business Development Manager Business Processen” om ons team in  Turnhout te versterken. Voel jij je aangesproken?

Taakomschrijving

Als Business Development Manager bouw je mee aan onze divisie Applications en werk je voornamelijk op projecten rond SharePoint en andere business processen. Je prospecteert actief, gaat op zoek naar nieuwe klanten binnen jouw domein en diept bestaande klanten en relaties verder uit. Je maakt je afspraken en handelt het gehele sales-proces af van A tot Z waarbij je bij potentiële klanten een analyse maakt die hun behoeften duidelijk in kaart brengt. Dit plan dient als basis voor een heldere offerte die de klant helemaal overtuigt. Na de verkoop zorg je voor een vlotte implementatie van de oplossing bij de klant alsook voor de eerste nazorg.

Je profiel

Voor deze job zijn we op zoek naar een commercieel talent dat weet te overtuigen. Je hebt al een aantal jaren ervaring in het uitbouwen van je eigen klantenportefeuille en je bent vertrouwd met business processen, die je ook op C-level kan bespreken. Je bent een initiatiefnemer en je hebt ervaring met het verkopen van softwareoplossingen. Je staat te popelen om je in de prospectie te bijten en haalt  hieruit een ware kick. Stressbestendigheid, discipline en administratieve correctheid zijn je op het lijf geschreven.

We bieden je

VanRoey.be biedt jou een vaste boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemer heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.

Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!