Gisterenavond werden in Brussel de Channel Awards uitgereikt. Dit zijn de oscars van de Belgische ICT-sector. De Van Roey ICT Group mocht drie keer het podium beklimmen voor de zilveren medaille in de categorieën Best SMB Reseller, Beste Webshop/B2C Reseller en Channel Personality of the Year.

General Manager Pat van Roey: “In drie categorieën tweede eindigen is echt een hele eer. Er zijn in België meer dan 4.800 resellers actief zoals VanRoey.be en Webstore.be. Dat de ICT-sector zelf ons zoveel blijk van waardering geeft, maakt ons heel fier, vooral op de inzet en expertise van ons team. Een echte beloning voor ons harde werk van het afgelopen jaar. Knap dat we als Kempense speler met onze webshop Webstore.be vóór Bol.com eindigden. Klanten die bij ons een webshop bestellen, kunnen dus op hun beide oren slapen. Deze erkenning geeft ons energie om met minstens evenveel goesting en ambitie aan onze verdere groei te werken.”

Channel Awards

De Channel Awards is een jaarlijks onafhankelijk event voor het ICT kanaal waar de vendors, distributeurs en resellers erkend worden. Er zijn drie stemrondes. Een eerste nominatieronde vindt in december plaats. In januari kon de hele ICT-distributiesector stemmen op de longlist. Op het event zelf, gisteren, bepaalt een live stemming de uiteindelijke winnaars.

Van Roey ICT Group

VanRoey.be en Webstore.be maken deel uit van de Van Roey ICT Group. De Van Roey ICT Group is een strategische ICT-partner voor haar klanten. VanRoey.be is een toonaangevende onderneming, gepassioneerd door de mogelijkheden van ICT en met meer dan 20 jaar ervaring in de sector. De Van Roey ICT Group staat voor expertise en service. We kwamen de voorbije jaren veelvuldig in de spotlights met klinkende awards zoals Onderneming van het jaar, Trends Gazellen, VOKA Prijs ondernemen, Excellente Onderneming en verschillende Channel Awards.

Webstore.be is een fysieke IT- belevingsshop in Geel en Turnhout. Hier kan u devices zien, voelen en testen voor u ze aankoopt en ze begint te gebruiken of inschakelt in uw bedrijfsprocessen. Webstore.be zet daarnaast ook steeds meer in op haar online webshop.

De experts van VanRoey.be bieden ICT oplossingen voor bedrijven.

Leave a Reply