Een eigen, een extern of een hybride datacenter?

Wat is uw keuze?

Uw datacenter is en blijft het hart van uw IT en een onmisbare schakel voor het up-and-running houden van uw organisatie, waar het zich ook bevindt. Kiest u voor eigen servers en storage of de mogelijkheid om ‘best of both worlds’ te combineren in een hybride oplossing?

VanRoey.be wil u helpen met uw “journey to the cloud”, zij het bij u als Private Cloud, zij het gedeeltelijk als Hybrid Cloud of zij het volledig in de Cloud.

Office 365 bij VanRoey.be

Microsoft Office 365

Werk met iedereen, overal en op elk apparaat Office 365 staat in de cloud. Waar uw mensen ook zijn, online of offline, ze kunnen altijd bij de meest recente versies van de bestanden en programma’s die ze nodig hebben om hun werk gedaan te krijgen. En vanaf vrijwel elk apparaat.

Meer info

Infrastructure, Platform of Software as a Service

Soms is eigen infrastructuur te onhandig, niet snel genoeg beschikbaar of gewoon niet nodig. Vele oplossingen kunnen via Azure, via de Cloud ter beschikking gesteld worden. Voordelen:

  • Geen eigen investering
  • Redundant en regelmatige back-ups
  • Monitoring
  • 24 op 7 beschikbaar
  • Altijd up to date
Meer info

Skype voor Bedrijven

Chat, bel en (video)vergader voortaan via Wi-Fi of 4G met al uw collega’s op alle apparaten. Met AudioCodes leggen we zelfs de link met uw huidige telefooncentrale waardoor u internationaal, overal vanuit uw vaste lijn kunt bellen en gebeld worden.

Meer info
VanRoey.be CloudSave

Back-Up in de Cloud

Bewaar uw gegevens veilig in de Cloud, van files en folders tot volledige virtuele machines. Kies zelf hoe ver u terug wil gaan in de tijd. Features als Drag & drop restore, Snapshots van virtuele machines, Back-up van SQL, Exchange, Sharepoint, … Maar ook Deduplicatie & Compressie. Kortom: 100% veilige en versleutelde off-site back-up met ondersteuning voor windows, Mac en Linux.

Meer info
VanRoey.be ScanCloud

Maak van ieder document een digitaal bestand

Papier is niet meer van deze tijd. Met ScanCloud scant u honderden documenten in een handomdraai en brengt u alle documenten, digitaal of papier, in uw bedrijfsworkflow. Volledig doorzoekbaar, overal bereikbaar en gekoppeld met al uw bedrijfsdatabases. Met ScanCloud creëert u een hypermoderne cloudervaring met uitgebreide mogelijkheden om documenten te beheren en te coördineren binnen het ganse bedrijf.

Meer info
VanRoey.be ShareFile
Nieuwsbrief ontvangen

VanRoey.be biedt als een van de éérsten op de Belgische markt ongeëvenaarde cloudbeveiliging!

Gaat u ervan uit dat uw server in de cloud beveiligd is? De beveiliging van uw bedrijf blijft een verantwoordelijkheid die u zelf draagt. Vandaag migreren onze gerennomeerde securityoplossingen mee naar de Cloud! Lees meer

Wij beveiligen uw cloud!

Onze specialisten helpen u graag

Contacteer ons vrijblijvend

Ontdek Surface

Surface Pro, Laptop en Book

Jobs @ VanRoey ICT Group!

Doorzoek al onze vacatures!