Logo Microsoft Azure white

Een wereldwijd netwerk van datacenters dat synoniem staat met ‘de Cloud’

Microsoft Gold PartnerMicrosoft Azure biedt een steeds groter wordende verzameling van cloudservices met ongeëvenaarde continuïteitsgaranties. U heeft alle vrijheid om state-of-the-art infrastructuur te gebruiken en/of toepassingen te bouwen waar u maar wilt met de tools die u verkiest.

Al deze diensten worden via de Cloud aangeboden en kunnen perfect geïntegreerd worden binnen uw eigen netwerkomgeving.

Enkele kant-en-klare, bewezen mogelijkheden:

VanRoey.be | Microsoft Azure Site Recovery logo

Verzeker de continuïteit van uw organisatie met on-demand disaster recovery in de cloud

VanRoey.be | Microsoft Azure File Sync

Migreer uw lokale fileserver naar de cloud met het behoud van snelheid en gemak

VanRoey.be | Microsoft Azure Cloud Back-up

Razendsnelle online en off-site serverback-up: goedkoop, eenvoudig en 100% veilig

Uw datacenter: on-premise of in de Cloud?

Het is zelden zo zwart-wit. Ervaring leert ons dat de beste oplossing in het midden ligt: hybride. Door specifieke diensten naar Azure, de Cloud, te verhuizen krijgt u het beste van twee werelden. Maar wat met prijs, snelheid, continuïteit?

Welke diensten verhuist u best naar de Cloud? Dit is waar VanRoey.be het verschil maakt. Samen met onze experts doorgaan we een grondige analyse, gevolgd door stevige denkoefeningen waar geen enkel detail over het hoofd gezien wordt.

Vraag ons advies

Pay as you use

In een goed geconfigureerde Azure omgeving betaalt u geen cent te veel. Zo kan u servers in een testomgeving automatisch laten uitschakelen. Of door het gebruik van servers te timen: Want waar u tijdens kantooruren misschien nood heeft aan 5 servers, kan de dienstverlening na de uren ruim gedekt worden met één actieve server.

Het is dus van groot belang om ook na de initiële configuratie van uw (hybride) omgeving uw gebruik op de voet te volgen. De nodige optimalisatie kan al vlug een enorme kostenbesparende factor betekenen. Onze Managed Services brengen dit, en nog veel meer, voor u in kaart: Is alle software gepatched en goed beveiligd? Is er voldoende geheugen? Worden er geen CPU’s (processoren) overbelast? Waar zitten de bottlenecks?

Meer weten?

Altijd de nieuwste technologie

Hardware aanschaffen brengt altijd een zeker risico met zich mee. Het gaat vliegensvlug in de ontwikkeling. Als morgen Intel of HPE een nieuw platform uitbrengt dat nieuwe, exclusieve services biedt hebt u de boot gemist.

In Azure wordt continu geïnvesteerd in de laatste nieuwe technologie. Wenst u deze nagelnieuwe features meteen te gebruiken? Dan kan dat zonder zware investeringen. U kunt snel schakelen en hangt niet vast aan bepaalde infrastructuur.

High Availability is een understatement

Gehuurde infrastructuur in Azure is ten allen tijde voorzien van redundantie met 2 real-time kopieën. Deze worden meteen aangesproken zonder uw tussenkomst mocht er toch iets mislopen op het fysieke toestel.

Doordat deze 3 locaties zich fysiek ver weg van elkaar bevinden in het datacenter wordt uitval door brand, diefstal of natuurrampen eveneens uitgesloten. U kunt er zelfs voor kiezen geografisch redundant te zijn in een land naar keuze.

Naadloze integratie met On-Premise

Het is mogelijk een Virtual Private Network (VPN) verbinding met uw cloud-datacenter binnen Azure te maken. Zo ervaart u deze infrastructuur net alsof deze zich bij in de server-room bevindt. Ook Multi Protocol Label Switching (MPLS) is mogelijk.

Zo biedt u zelfs met meerdere vestigingen de best mogelijke tunnel naar Azure met een optimale Quality of Service (QoS) garantie, maximale snelheid en minimale configuratie.

Cloud Assessment Sessies

Bekijk hoe we uw onderneming digitaal kunnen versnellen met Azure. bv:

  • Hoe migreer ik mijn lokale ERP naar de cloud? En wat met mijn data?
  • Kan ik archiefdata op een verouderde of dure fileserver verhuizen naar Microsoft Azure?
  • Hoe vermijd ik investeringspieken en wat zijn de financiële voordelen van een maandelijks cloud-abonnement (OPEX vs CAPEX)?
  • Hoeveel bespaar ik door in Azure overbodige servers ’s nachts uit te schakelen?
Meer info

De veelzijdigheid van Microsoft Azure is eindeloos. Wellicht heeft u vele ideeën die uw onderneming helpen digitaal te versnellen?

Enkele inspirerende voorbeelden:

- Hoe migreer ik mijn lokale ERP naar de cloud? En wat met mijn data?
- Kan ik archiefdata op een verouderde of dure fileserver verhuizen naar Microsoft Azure?
- Hoe vermijd ik investeringspieken en wat zijn de financiële voordelen van een maandelijks cloud-abonnement (OPEX vs CAPEX)?
- Hoeveel bespaar ik door in Azure overbodige servers ’s nachts uit te schakelen?

Maar: een migratie naar Microsoft Azure is niet even 1 op 1 services en resources optellen en vergelijken. Een feilloze migratie is specialistenwerk.

Om alle mogelijkheden, prijzen, voor- en nadelen correct in kaart te brengen, biedt VanRoey.be u twee mogelijke vervolgtrajecten:

BASIC CLOUD ASSESSMENT ADVANCED CLOUD ASSESSMENT
Analyse & discover omgeving
Verslag met aanbevelingen en kostenindicatie per server
Analyse & discover omgeving
Verslag met aanbevelingen en kostenindicatie per server
360° scan van uw applicaties om relaties en afhankelijkheden in kaart te brengen

Na afloop van beide formules ontvangt u een uitgebreid werkrapport met aanbevelingen en kostenindicatie per server.

Geïnteresseerd?

Meer info over Microsoft Azure?

Als u uw gegevens hier achterlaat kunnen we samen de mogelijkheden van Azure bespreken of kunnen we een analyse of inspiratiesessie vastleggen.

Gratis Cloud & Azure inspiratiesessie

Gratis workshop van 2u waarin we o.a. volgende zaken bespreken:

  • Introductie: basisprincipes & soorten Cloud
  • Waarom investeren in Cloud? Welke voordelen biedt het?
  • Positionering van Microsoft Azure
  • Hoe concreet aan de slag gaan
  • Hands-on demo
Meer info

Data is het nieuwe goud. Beschermen is de boodschap! Microsoft heeft dit begrepen. Sinds de komst van Satya Nadella als nieuwe CEO van Microsoft waait er een frisse wind doorheen het bedrijf en gaan ze resoluut voor de cloud. Met succes: Microsoft Azure is ondertussen uitgegroeid tot hét cloud en services platform.

Bijna dagelijks worden nieuwigheden voorgesteld. Bent u nog mee? Kent u de mogelijkheden van Azure Virtual Machines, Azure Networking, Azure Backup, Site Recovery en File Sync?

Om de meerwaarde van deze nieuwe Cloud technologieën toe te lichten, nodigen we u graag uit voor een Cloud & Azure inspiratiesessie. Tijdens een gratis workshop van 2 uur bespreken we onderwerpen zoals:

- Hoe uw virtuele machines migreren naar de cloud?
- Mobiele apparaten beveiligen dankzij Microsoft Enterprise Mobility
- Azure Infrastructure as a Service (IaaS)
- Dynamisch toewijzen van resources (Auto Scaling)
- Hands-on demo’s van oa. Azure Migration, Site Recovery en File Sync

Geïnteresseerd?

Meer info over Microsoft Azure?

Als u uw gegevens hier achterlaat kunnen we samen de mogelijkheden van Azure bespreken of kunnen we een analyse of inspiratiesessie vastleggen.

Download gratis de business Whitepaper:

Gelieve onderstaande te vervolledigen. Wij zullen u de uitgebreide whitepaper onmiddellijk toesturen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Azure biedt zowel Infrastructure, Platform als Software as a service oplossingen aan (IaaS, PaaS en SaaS). Hieronder ziet u overzicht van de meestgebruikte diensten.

Vraag ons adviesDownload Whitepaper

AAN DE SLAG MET MICROSOFT AZURE?

Praat met onze experts


Meer info over Microsoft Azure?

Als u uw gegevens hier achterlaat kunnen we samen de mogelijkheden van Azure bespreken of kunnen we een analyse of inspiratiesessie vastleggen.

Microsoft Gold PartnerVanRoey.be is Microsoft Gold Partner én Microsoft Cloud Solution Provider.

Naast onze gecertificeerde expertise kunnen we u bovendien verder ontzorgen met Managed Services. Hiermee geven we diep inzicht in de status van uw (hybride) omgeving waardoor we nooit een patch, update, security-issue of hardware fout uit het oog verliezen. Bovendien brengen de grondige analyses aan het licht welke servers u te licht of te zwaar belast op welke momenten, waardoor we u -zeker in Azure- veel kunnen besparen.

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar