Veeam Cloud Connect
Back-up as a Service (BaaS)

Een back-up van uw volledige omgeving in de Cloud

Meer weten?

Veeam Cloud Connect
Offsite back-up voor uw omgeving naar Azure

Met de lancering van Veeam Cloud Connect biedt VanRoey.be haar klanten een volledig offsite back-up oplossing aan. Door deze Back-up as a Service oplossing geniet u van een offsite back-up, zonder de complexiteit en kost van traditionele infrastructuur. En dit alles veilig in de Cloud (Microsoft Azure).

In combinatie met haar Backup & Replication software, biedt Veeam u een snelle en betrouwbare manier om uw volledige omgeving te back-uppen en te restoren. Inclusief uw clients en virtuele servers (VM’s of virtuele machines). En dit ongeacht het virtualisatie platform (Vmware/Hyper-V) of besturingssysteem.

Ontdek meer over Veaam Cloud Connect!

Veeam Partner Gold

Microsoft Azure

In een notendop:

  • Offsite back-up voor uw volledige omgeving;
  • Offsite in de cloud (Microsoft Azure);
  • Geen nood aan nieuwe infrastructuur;
  • Ook voor clients en (virtuele) servers
  • U blijft in controle van uw gegevens;
  • Houdt rekening met uw netwerk en optimaliseert dataverbruik;
  • Snel en eenvoudig herstel;
Offsite back-up

Geniet van een geëncrypteerde offsite back-up oplossing voor uw clients, virtuele en/of fysieke servers, zonder dure investeringen (OPEX vs CAPEX).

Voorkom dataverlies

Om economische schade te voorkomen, is een goedwerkend back-upsysteem cruciaal. En dit voor uw complete infrastructuur (clients, fysieke servers, VM's, ...)

Vermijd downtime

Uw servers zijn het hart van uw onderneming. Down-time betekent technische werkloosheid. Met Veeam Cloud Connect is uw omgeving in geen tijd terug up-and-running.

WAN-acceleratie

Om het dataverkeer aanzienlijk te verminderen kan u optioneel kiezen voor WAN-acceleratie. Zonder wijzigingen aan uw bestaande netwerkinfrastructuur, geniet u van een supersnelle back-upoplossing met een minimale bandbreedte.

Controle over uw eigen data

Via de on-premises geïnstalleerde back-upconsole krijgt u toegang tot de gegevens in gehoste back-up repository's en kunt u deze herstellen wanneer nodig.

Veilig in Microsoft Azure

Al uw gekozen data wordt veilig bewaard in Microsoft Azure. Zonder dure investering geniet u van een maximale up-time en een supersnelle recovery.

Opmerking: om van Veeam Cloud Connect te kunnen genieten moet u beschikken over een bestaande Veeam Backup & Replication installatie. Contacteer onze specialisten voor meer informatie.

VanRoey.be Veeam Customer Choice awards

Al drie jaar op rij mogen we onszelf de meest favoriete Veeam Reseller van België noemen. Onze klanten zijn meer dan tevreden over de werkwijze en resultaten van VanRoey.be.

Lees verder

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar