Commercieel Adviseur Logistieke Business Processen M/V

Logiqstar is een dynamische ICT-speler met een jong en gedreven team. Logiqstar is meteen ook de naam van de oplossing die het bedrijf internationaal verdeelt vanuit haar hoofdzetel in Antwerpen. Logiqstar – gebouwd op Microsoft Dynamics Navision – biedt logistieke dienstverleners overzicht én controle over hun complexe bedrijfsprocessen, zowel operationeel en financieel. Logiqstar maakt deel uit van de Van Roey ICT Group (www.vanroey.be) die de laatste jaren uitgegroeide tot één van de grotere ICT-specialisten.

Logiqstar is het resultaat van ruim 25 jaar wereldwijde ervaring in de ontwikkeling en implementatie van financiële en logistieke oplossingen in nauwe samenwerking met klanten en partners. We overtuigen onze klanten door ontwikkelingen op de voet te volgen en deze te vertalen in strategisch voordeel. We bieden hen stabiliteit, snelheid en een persoonlijke aanpak met een open vizier, doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit. Door met Logiqstar in zee te gaan bieden wij onze klanten zekerheid, groei en een goed gevoel. Dit kunnen we alleen omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Commercieel Adviseur Logistieke Business Processen” om ons Logiqstar-team te versterken. Plaats tewerkstelling Schoten. Voel jij je aangesproken?

Taakomschrijving

Als Commercieel Adviseur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille ERP oplossingen. Je bouwt een netwerk uit, prospecteert en handelt het salesproces af. Om klanten aan te trekken spreek je niet enkel de standaard kanalen (netwerk, prospectie etc) aan maar denk je ook out of the box: je gebruikt de laatste nieuwe marketingtechnieken, doet aan online product selling en speelt o.a. in op sociale media, onze website en nieuwsbrieven. Je organiseert infosessies voor potentiële klanten en maakt intern promotie voor je oplossing zodat je andere accountmanagers mee op je kar krijgt en op deze manier ook via jouw interne netwerk leads genereert. In je prospectie vertrek je steeds vanuit een analyse van het business-proces en de behoeften van de klant. Je zorgt voor een heldere briefing aan de functionele consultant en geeft samen met hem een demo aan de klant met de mogelijkheden van ERP. Samen met de functionele consultant werk je, in functie van de noden van de klant, een voorstel uit dat de klant helemaal overtuigt. In dit complex sales traject ben je in staat out-of-the-box te denken zodat je de klant aangenaam verrast en hem voor onze oplossing weet te winnen. De functionele consultant neemt het van jou over zodra de communicatie met de programmeurs en de implementatie bij de klant in the picture komt. Tijdens het hele proces hou je wel vinger aan de pols en ben je verantwoordelijk voor de financiële opvolging van de klant. Naast prospectie onderhoud je ook contacten met bestaande relaties.

Je profiel

Voor deze job is minimum 3 jaar relevante ervaring als commercieel adviseur in een B2B dienstenomgeving noodzakelijk. We kijken uit naar een gedreven medewerker die zich thuis voelt in een gesprek met zowel een IT Manager , een CEO en operationele mensen. ICT kennis, voornamelijk mbt software, is een must. Logistieke processen hebben voor jou geen geheimen. Je hebt ervaring met de nieuwe marketingtechnieken om leads te genereren (sociale media, website etc). Je hebt een resultaatgerichte commerciële drive, een groot inlevingsvermogen en een doorzettersmentaliteit. Je staat te popelen om je in de prospectie te bijten en haalt hieruit een ware kick. Stressbestendigheid, discipline en administratieve correctheid zijn je op het lijf ge-schreven. Naar talenkennis toe verwachten we een zeer goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels (gesproken en geschreven).

We bieden je

Logiqstar biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemer heb je bij Logiqstar de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt. Doorgroeimogelijkheden zijn geen loze woorden.

VanRoey.be | Logiqstar Vector

Solliciteer Nu!