U kent Cryptolocker als de ransomware die uw bestanden ‘gijzelt’ door ze te versleutelen. Eens geïnfecteerd is het een kwestie van zakendoen met de criminelen óf afscheid nemen van uw bestanden.

Getroffen door Cryptolocker?

Wij helpen u graag verder om uw versleutelde bestanden te herstellen en cryptolocker te verwijderen.

+32 (0) 14 470 605
of mail ons.

014 470 605

Het regent berichten over aanvallen, nochtans bestaat er vandaag een ecosysteem dat u beschermt tegen tegen cryptolockers zoals WannaCry-ransomware: de combinatie van antispam, antivirus én firewall. Door Office 365 en Fortigate (Fortinet) te combineren met endpoint protection (Symantec), kan Cryptolocker u niet meer raken.

Wil u vandaag veilig en ongehinderd zaken blijven doen, dan is een cybersecurity strategie aangewezen. Bestrijd virussen en andere malware vanuit verschillende hoeken. De aanvallen komen van alle kanten en ook uw gebruikers zijn heel divers, met verschillende behoeftes en toestellen … Wij gaan voor de gelaagde aanpak. Eenvoudig voor de eindgebruiker.

Tackel CryptolockerTackel Cryptolocker   Voorkom harvestingVoorkom harvesting

Kies voor veiligheid van uw cloudoplossingen & continuïteit van uw werking

VanRoey.be is een award winnende ICT-onderneming met meer dan 20 jaar ervaring. Gepassioneerd door security volgen we de razendsnelle technologische ontwikkelingen en vertalen ze voor u naar strategisch voordeel.

We bieden u de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met doorgedreven expertise, uitmuntende service en kwaliteit. Dankzij VanRoey.be en onze ICT-oplossingen groeien onze klanten en blijven ze betrouwbare en succesvolle zakenpartners: wendbaar, snel, veilig en mobiel, net als VanRoey.be zelf.

Met uw bedrijf veilig naar de cloud of een hybride omgeving?

Wij kunnen de integratie aan op alle niveaus. Onze specialisten beschikken over alle nodige certificaten van zowel Cloud als Security oplossingen. Vertrouw op onze expertise en jarenlange ervaring bij tal van gelijkaardige projecten. Zo is VanRoey.be bv. de hoogst gecertifieerde partner van Fortinet voor BeLux.

thumb-magnify-glass

VanRoey.be kan u van begin tot einde bijstaan bij elk securityproject, vanuit een helikopterview op uw ICT- omgeving en met aandacht voor mensen.

thumb-medal

Wij zijn hoogst gecertifieerd
voor topmerken
als Fortinet, Hewlett Packard Enterprise,
Symantec, smspasscode,
VEEAM, Citrix …

thumb-pin

Wij zien de grote lijnen, maar staan tegelijkertijd met beide voeten op de grond. Met een zeer goede bereikbaarheid.

thumb-document

Transparantie. Wanneer u met ons in zee gaat, weet u waar u aan begint en wat u dit gaat kosten.

thumb-thumb-sup

Wij zijn fier op tevreden klanten als Smals, Soudal, Mensura, Würth, Voka, Fluxys, Bobbejaanland, Van Lanschot Bankiers, Renotec, Immoweb en tal van ziekhuizen en scholengroepen.

VanRoey.be Fortinet Platinum Partner HPE Hewlett Packard Enterprise logo vector svg for VanRoey.be symantec-Gold-Partner censornet_smspasscode_vector VeeamProPartnergold1