Proficiat CTOUCH!

CTOUCH Europe B.V., Europees marktleider op het gebied van de groot formaat touch schermen, heeft tijdens de jaarlijkse FD Gazellen award ceremonie de thema-award voor Internationalisering in ontvangst mogen nemen. Uit een landelijke selectie van 490 Gazelle winnaars, zijn uiteindelijk 3 genomineerden geselecteerd. De vakjury beoordeelde CTOUCH als hét bedrijf met de meest succesvolle internationaal georiënteerde strategie. De selectie is gemaakt op basis van enkele criteria zoals groeistrategie, ambitie en snelheid van internationalisering.

“Door de actieve expansiestrategie heeft CTOUCH Europe tussen 2012 en 2014 een zeer gezonde autonome omzetgroei weten te realiseren,” aldus de FD Gazellen vakjury. “Aanwezig in inmiddels 25 landen, gebruikt de onderneming een duidelijk uitgewerkt plan met een goed oog voor omgevingsfactoren voor hun verdere stappen over de grens. CTOUCH heeft een zeer gezonde groeiambitie en lijkt de executie zeer goed te beheersen. Het is een onderneming die veel anderen als voorbeeld kan dienen.

“Het winnen van de FD Gazellen Internationalisering Award is een belangrijke mijlpaal voor CTOUCH en een mooie beloning voor de inzet van ons volledige Europese team de afgelopen jaren,” aldus Francois Barlinckhoff, CEO van CTOUCH Europe. “De award is tevens een bevestiging van de strategie die CTOUCH, samen met haar internationale partners, is ingeslagen. De komende jaren zullen we deze ingezette strategie voortzetten en CTOUCH als wereldspeler verder op de kaart zetten. Hiervoor is inmiddels ook CTOUCH B.V. in het leven geroepen. Europa blijft de focus houden, echter het dekt niet meer volledig de lading. Zo verwachten wij in 2016 10% van de omzet te halen uit het Midden-Oosten.”

“De markt voor aanraakgevoelige apparatuur is een wereldwijd sterk groeiende markt. Denk alleen al aan iedere smartphone, tablet op basis van Android, Apple IOS of Windows10 besturingssystemen,” aldus Remmelt van der Woude, CTO van CTOUCH. “Interactiviteit staat tegenwoordig zo goed als synoniem aan ‘touch’ of het nu gaat om kleine schermen of zeer grote schermen. In onderwijs, maar ook in de zakelijke markt komen onze oplossingen volkomen tot hun recht.”

Groot formaat touch schermen vergemakkelijken de interactie en verbeteren de effectiviteit van een presentatie.

“Daarnaast heeft CTOUCH het concept van samenwerking met technologie partners tot speerpunt gemaakt,” vervolgt Remmelt. “Door samenwerking met onder meer Philips, VDL en Harman Kardon, komt het prestatiepotentieel van een CTOUCH scherm steeds hoger te liggen. Door een focus op de juiste specificaties kunnen we succesvol een passend product portfolio voor elke doelgroep aanbieden.”

De FD Gazellen Awards is een initiatief van het Financieel Dagblad. In verschillende categorieën, waaronder ‘Internationalisering’, wordt elk jaar de FD Gazellen award uitgereikt aan het bedrijf dat de afgelopen 3 jaar binnen zijn categorie het best heeft gepresteerd.

(bron: nieuws.ondh.nl)

C-Touch Preferred Touch Partner