Naar een doordacht wachtwoordbeleid

De zwakste schakel in de strijd tegen cybercriminaliteit blijven de eindgebruikers. Daarom lanceerden we ook de Security Awareness Training waarbij uw collega’s op regelmatige basis op de proef worden gesteld. Met LastPass kan u een ander mogelijk gevaar in uw team het hoofd bieden: onveilig beheerde wachtwoorden.

LastPass Enterprise is een wachtwoordmanager met centraal beheer die u eenvoudig kan uitrollen in uw organisatie. Gedaan met schriftjes of Excel-bestanden vol vertrouwelijke logingegevens. Het enige wat de eindgebruiker dient te onthouden is één masterwachtwoord en LastPass voorziet alle veilige, unieke wachtwoorden.

Wanneer u of uw medewerkers zich willen inloggen op een website of portaal, wordt er gezocht naar een match in de LastPass-kluis (wachtwoordkluis). Indien er reeds een wachtwoord gegenereerd is, worden gebruikersnaam en wachtwoord automatisch ingevuld. Zoniet wordt een uniek en veilig wachtwoord gegenereerd. Snel, gemakkelijk en vooral veilig!

Gratis proberen?Meer weten?

Als u uw gegevens hier achterlaat kunnen we op korte termijn samen de mogelijkheden van LastPass Enterprise bespreken. Onze expert zal geen vraag onbeantwoord laten.

VanRoey.be | Lastpass op alle apparaten

Voor iedere website een uniek wachtwoord

Recente cyberaanvallen hebben aangetoond dat gebruikers éénzelfde wachtwoord voor diverse websites gebruiken. Door gebruik te maken van de Password Generator wordt dit potentieel gevaar getackeld.

VanRoey.be | LastPass Account Sharing

Gedaan met onveilige wachtwoorden

Niet alleen uw organisatie, maar ook uw gebruikers genieten een veiliger bestaan. Bovendien zijn er tal van handige features.

Gedaan met onveilige wachtwoorden

Niet alleen uw organisatie, maar ook uw gebruikers genieten een veiliger bestaan. Bovendien zijn er tal van handige features.

Real-time
synchronisatie

Eén account dat alle wachtwoorden beheert voor alle toestellen: desktop, laptop of smartphone. Ook interessant in het kader van Bring Your Own Device.

Sterkere
wachtwoorden

Wanneer medewerkers de LastPass Password Generator gebruiken, zullen de wachtwoorden veel sterker zijn dan dat deze zelf worden gekozen.

Logingegevens
veilig delen

LastPass gebruikers kunnen onderling logingegevens uitwisselen zonder dat het originele wachtwoord zichtbaar wordt voor de ontvanger(s). Wijzigt de eigenaar het wachtwoord, dan krijgt iedereen automatisch een update.

Tweefactor
Authenticatie

Voorkom ongeoorloofde toegang door een tijdelijk, eenmalige code te genereren op de smartphone ter aanvulling van het wachtwoord.

VanRoey.be | LastPass

Bescherm uw omgeving tegen datadiefstal

U kunt gerust slapen, wetende dat alle medewerkers voortaan een stuk veiliger met hun -dus ook uw- gegevens omgaan.

Éen
Beheerplatform

Als beheerder heeft u toegang tot het centraal beheerplatform waar de gebruikers worden beheerd en logbestanden & rapporten kunnen worden bekeken.

Koppeling met
Active Directory

Nieuwe medewerkers zijn snel toegevoegd aan het platform. Personeel dat het bedrijf verlaat, verliest automatisch toegang.

Two-factor
authentication

Via two-factor authentication kan u de persoonlijke LastPass-kluis van uw medewerkers extra beveiligen.

Onderdeel
van GDPR

Omdat wachtwoorden vaak toegang geven tot een portaal met persoonlijke informatie, is een goed wachtwoordbeleid een belangrijk onderdeel richting het naleven van de GDPR.

Compatibel met alle apparaten

Ideaal in een BYOD omgeving

VanRoey.be | Tablet icon

Tablets & Smartphones

Laptops

Desktop computers

Gratis proberen?Meer weten?

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar