Fortinet Platinum partner | VanRoey.be

Security Lab

Ervaar live hoe de meest complexe cybersecurity aanvallen afgeweerd worden

Het VanRoey.be Security Lab is een virtuele omgeving die permanent live staat en die op afspraak bezocht kan worden. Een unieke kans om live te ervaren hoe cybersecurity aanvallen werken en hoe de meest geavanceerde security technologieën hier adequaat op reageren. Geen droge presentatie of saaie whitepaper, maar een live demo, real-time in onze eigen omgeving. Begeleid door één van onze Security Architects.

Voor Wie?

Iedere onderneming of organisatie die overweegt te investeren in netwerkbeveiliging nodigen we graag uit in ons Security Lab.

Een Security Architect maakt samen met u en uw team een analyse van uw huidige netwerkomgeving en toont u aan de hand van real-time demo’s welke oplossingen aanbevolen zijn voor een optimale beveiliging ervan.

Maak een afspraak

Security Lab demo?

Onze specialisten zullen u binnenkort contacteren.

Stap 1: Kent u al uw uitdagingen? Bijvoorbeeld:

Hoe gaat u om met inkomende en verdachte e-mails?

Is Bring Your Own Device toegestaan en wat betekent dit voor uw beveiliging?

Analyseren uw ICT beheerders alle netwerkactiviteit voldoende?

Hoe beschermt u uw cloud-oplossingen?

Stap 2: Live demo FortiFabric

Als Fortinet Platinum Partner geloven we sterk in de kracht van de FortiFabric.

Door het openstellen van haar security platform biedt Fortinet andere technologiepartners de kans om oplossingen te integreren en beter te laten  samenwerken. Voor u betekent dit dat uw bestaande infrastructuur optimaal blijft werken, zonder interferentie, en dat uw centraal beheer stukken eenvoudiger wordt. Logischerwijs staat, naast oplossingen van andere huismerken zoals bijvoorbeeld Symantec, het ecosysteem van Fortinet dan ook centraal in ons Security Lab:

Brede

Identificatie en bescherming van de totale digitale aanvalsoppervlakte

Geïntegreerde

Detectie van de meest geavanceerde bedreigingen

Automatische

Reactie op dreiging en continue vertrouwensbeoordeling

Fortigate

Dankzij de next-generation firewalls is Fortinet uitgegroeid tot marktleider in netwerksecurity. Een klassieke firewall kijkt enkel op poortniveau om in te schatten of data toegelaten is of niet. Een FortiGate werkt gelaagd, waardoor inkomende verkeer uitgebreid geanalyseerd wordt voor het te blokkeren of toe te laten.

FortiSIEM

FortiSIEM brengt uw volledige bedrijfsnetwerk in kaart en rijkt u de juiste tools aan om dit actief te monitoren. Dankzij logbestanden en beschikbare analyses voorkomen we problemen vroegtijdig.

FortiCASB

Fortinet heeft met FortiCASB (Cloud Access Security Broker) haar Security Fabric uitgebreid met een oplossing die optimaal beveiliging en overzicht voor complete SaaS-omgevingen biedt. Implementatie op platformen zoals Office 365, Dropbox, SalesForce en Google Drive zijn allen mogelijk.

FortiAnalyzer

Logbestanden van FortiClient, FortiGate en FortiMail worden met FortiAnalyzer gecentraliseerd in één overzichtelijk dashboard. Het verzamelen van deze gegevens resulteert in meer dan 300 aanpasbare rapporten voor een optimale werking en beveiliging van uw netwerk.

FortiMail

Gemiddeld 75% van al het e-mailverkeer is spam. Om schadelijke content te blokkeren en gebruikers een overvloed aan onnodige mails te besparen, is een antispamfilter onontbeerlijk. FortiMail is door zijn samenhang met het ganse ecosysteem, de ideale oplossing.

FortiSandbox

FortiSandbox is het hart van Fortinet’s Advanced Threat Protection (ATP) oplossing. Verdachte documenten of e-mails worden tegengehouden tot na analyse blijkt dat de inhoud onschadelijk is.

FortiTelemetry

Zonder Network Access Control (NAC) heeft u als beheerder geen controle op de met kabel geconnecteerde toestellen. Met FortiTelemetry kan u, ongeacht het merk van switchen, in combinatie met een FortiGate een bedrijfspolicy uitrollen.

FortiClient EMS

Met FortiClient Enterprise Management Server (EMS) beschikt u over één console om al uw clients, ongeacht het besturingssysteem of ongeacht hun locatie, te gaan managen. Dankzij de koppeling met uw Active Directory rolt u endpoint security uit als kinderspel.

FortiAuthenticator

Hoe sterk uw wachtwoorden ook zijn, de enige manier om misbruik van uw logingegevens te voorkomen is door middel van multifactor authentication. FortiAuthenticator gecombineerd met een FortiToken zorgt voor een ijzersterke bescherming van uw bedrijfsdata.

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar