Sirvo heeft een bijzonder warm doel voor ogen: de administratie in zorgbedrijven verlichten zodat de zorgverlener meer kwalitatieve tijd kan investeren in mensen met een beperking. Dat doet Sirvo door alle informatie te digitaliseren en beschikbaar te maken. Het is een totaaloplossing die zorgverleners, patiënten, administratie en ondersteunende diensten verbindt.

Sirvo gaat vandaag in zee met de Van Roey ICT Group om haar marktpositie te versterken. Deze samenwerking moet SIRVO de slagkracht geven om de geplande schaalvergroting en haar verdere internationale groei te realiseren.

Pat Van Roey, General Manager van de Van Roey ICT Group:
“Ik geloof sterk in de oplossing die Sirvo zorgbedrijven aanbiedt. Meer en meer kijken we naar ICT zoals naar onze elektriciteit of telefonie: krijg ik exact wat ik nodig heb en wat kost het me per maand? Sirvo speelt hier heel handig op in. Door haar oplossing in co-creatie met klanten uit te werken en door een heel transparante prijsstrategie toe te passen (€ 10 per voltijdse medewerker per maand, excl. BTW). Ik ben de laatste jaren erg geboeid door de mogelijkheden van digitalisering voor de zorgsector, met respect voor de patiënten en zorgverleners. Deze samenwerking valt dus niet uit de lucht. Zo ben ik ook nauw betrokken bij de opstart van het Healthcare Network in de Kempen en ben ik de man achter de startup SenZYX die een slimme sensor ontwikkelt die de houding van zorgverleners monitort om lage rugpijnen te voorkomen.”

Raf Van Den Plas, oprichter en manager Sirvo:
“Er is veel vraag naar onze oplossing. Dat we ze in co-creatie met de markt uitwerken is dan ook een grote troef. Met de samenwerking willen we onze marktpositie verder versterken. Met Pat Van Roey van de Van Roey ICT Group hebben we een gedreven zakenman gevonden die niet alleen zijn middelen, maar ook zijn expertise en die van zijn team voor Sirvo wil inzetten. Van Roey neemt net als ons maatschappelijk verantwoord ondernemen erg ter harte. Samen met het volledige SIRVO-team zet nu ook de Van Roey ICT Group haar schouders onder ons succesverhaal.”

Sirvo, digitalisering van zorgadministratie maakt tijd voor cliënten

Sirvo heeft één eenvoudige doelstelling: zorgverleners in voorzieningen voor mensen met een beperking administratief ontlasten zodat ze meer tijd hebben voor hun cliënten. Het softwarepakket digitaliseert de versnipperde informatie in de voorzieningen en maakt ze op het juiste moment, voor de juiste persoon toegankelijk: het cliëntendossier, maar ook berichten, agenda’s, taken, handelingsplannen, rapporten…

Sirvo is er voor iedereen in deze voorzieningen: cliënt, zorgverlener, administratieve medewerkers én ondersteunende diensten.

Sirvo zorgt voor transparantie en hanteert één vaste en zeer betaalbare prijs.
Sirvo kost €10 per voltijdse medewerker per maand (exclusief BTW).

Naar Sirvo Website