Deliverymanager Applications M/V​

Van Roey.be is een award winnende topspeler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner voor bedrijven die doordachte oplossingen biedt in Security, Cloud, Mobile en Applications. Wij overtuigen onze klanten door de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen in strategisch voordeel.  We bieden hen de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met een open vizier, doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit. Door met VanRoey.be in zee te gaan bieden wij onze klanten zekerheid, groei en een goed gevoel. Dat kunnen we alleen omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Deliverymanager Applications” om ons VanRoey-team te versterken. Voel jij je aangesproken?

Taakomschrijving

Als Deliverymanager Applications ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de delivery’s van diverse softwareprojecten (o.a MS Dynamics NAV, MS Dynamics CRM, Odoo & Mobile apps) vanaf ontwerp tot en met de implementatie en de oplevering van de oplossing. Dit maakt dat je spilfiguur bent doorheen de hele werking.

Je bent nauw betrokken bij de vertaling van de verwachtingen van de (interne of externe) klant naar het projectplan. Hierin staan heldere projectdoelstellingen mbt scope, budget, specificaties, milestones,…. In samenspraak met de functionele en technische consultants realiseer je de oplevering van de projecten binnen de afgesproken scope, budget, tijd. Je denkt en handelt constructief mee, met als jouw taak, het formeel laten afpunten van de milestones en deliverables door de klant. Bij aanpassingsverzoeken van de klant bekijk je, in overleg met de betrokken partijen, de vraag en neem je een duidelijk standpunt in.

Bij onverwachte problemen grijp je tijdig en correct in en ga je op zoek naar een geschikte oplossing. Je bent in staat om meerdere projecten te beheren (grote en kleine) en kan op een gestructureerde wijze het overzicht bewaren en met een strikte focus tot een goede oplevering te komen. Je communiceert doelgericht zowel met interne partijen (ook over de business units heen) als met de klanten en je overlegt tijdig met de verschillende gesprekspartners. Je rapporteert aan de Applications Director .

Je profiel

Voor deze job is minimum 3 jaar relevante ervaring als Projectmanager in een software-omgeving noodzakelijk. Je bent in staat autonoom te werken, de juiste prioriteiten te stellen en blijft geconcentreerd op de tijdige oplevering van het project binnen budget en scope. We kijken uit naar een dynamische en assertieve M/V die anderen kan motiveren en inspireren. Je hebt naast een goede IT-kennis (zowel software, applicaties als infrastructuur) een resultaatgerichte drive, een groot inlevingsvermogen en doorzettersmentaliteit. Stressbestendigheid, discipline en planmatig werken zijn je op het lijf geschreven. Dit combineer je met zin voor initiatief, goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis flexibiliteit. Nederland, Engels en Frans beheers je vlot zowel in woord als geschrift.

We bieden je

  • VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!