DIGITAL Marketing Services

Wind in de rug voor JOUW ORGANISATIE
Header wielrenners | VanRoey.be

Wij morren waar anderen glimlachen

Vele marketing bureaus doen gewoon wat je vraagt: Adverteren op Google of Facebook? 800€ budget? Met de glimlach staan er morgen advertenties te pronken. Wij morren. Want je kan je startplaats in de koers wel kopen, maar zonder het juiste materiaal, intensieve training en de juiste attitude is het gewoon verloren geld.

Marketing is veel meer dan geld spenderen. Daarom focussen wij eerst op de 5 Marketing Fundamentals:

Van Proloog tot CHamps Elysées

Sales proces

Als je een hot lead binnenkrijgt, wordt deze dan snel en correct opgepikt? Verloopt de communicatie vriendelijk en professioneel? Zijn de documentatie en presentatie on-point...

Core Business

We gaan er vanuit dat dit wel goed zit. Maar als je vandaag nog losse rekenmachines of VHS tape verkoopt en/of niet gelooft in digitalisering heb je naast marketing een mirakel nodig.

Website / Webshop

Krijgen je bezoekers een snelle, aangename online ervaring voorgeschoteld op alle apparaten? Is hij goed vindbaar (SEO?) en krijgen bezoekers snel de juiste info terug?

Conversie optimalisatie

Aan een bezoek alleen heb je niet zo veel... Worden klanten op de site op de juiste momenten gemotiveerd om zich kenbaar te maken, te bestellen, je te contacteren of wat dan ook?

Efficiënte Dataverwerking

Gebruik je nog losse excels of is er al CRM en/of ERP? Communiceert deze data met de website? Heb je dashboards en KPI's om campagnes te toetsen?

Pas wanneer deze 5 fundamentals goed zitten, heeft het zin te investeren in betaalde marketing. Daar kunnen wij bij helpen!

PROLOOG: "Pa, ik wil profcoureur worden"

“Ok Seppe, maar bezint eer ge begint. Ben je bereid te investeren in topmateriaal? Je weekends op te offeren? Je zal niet meteen de beste te zijn, het wordt knokken! Ben je bereid dag en nacht op de rollen te zitten? Jezelf constant te verbeteren?”

Digitale marketing is een én/én verhaal… Als één van je fundamenten niet goed zit, heeft het weinig zin om aan betalende marketing te doen. Want je aangetrokken klant wordt fundamenteel in zijn ervaring beperkt als je sales pas 2 weken later zijn offerte opmaakt. Wil je digitale marketing en je concurrenten voor blijven? Laat ons dan eerst je fundamentals analyseren & perfectioneren om later maximaal resultaat te garanderen.

Separator | VanRoey.be

Rit 1: Je eerste amateurkoers

“Seppe, begin rustig. Probeer eerst het peloton te volgen en vol te houden. Deze koers moét je niet winnen.”

Als alle fundamenten goed zitten kunnen we beginnen met digitale marketing. Maar begin rustig, met kleine budgetten en leer uit de nieuwe intereactie. Wat doet de concurrentie? Analyseer je data, je publiek, je resultaten… Pas je advertenties en strategie aan tot je voelt dat het juist zit. Dit doen we met ingrijpende metingen & dashboards.

Midsection | VanRoey.be

Rit 2: Je eerste bergrit met semi-pro's

“Seppe, jongen, je hebt al hard gewerkt en ik ben niet voor niets naar de Mont Ventoux gereden hé. Nu is’t voor echt.”

De grote jongens gaan verder dan adverteren alleen. Iets aan een nieuwe klant verkopen is 10 keer lastiger dan iemand die al eens bij jou gekocht heeft. De vraag is: hoe onderhoud je dat contact met de klant zonder opdringerig te zijn? Hoe doe je het efficiëntst aan cross- of upselling?

Dit kan je moeilijk manueel opvolgen voor al je nieuwe prospects. Hiervoor schakelen we een systeem in dat marketing automation heet. Met tal van als-dan regels bieden we hen een gepersonaliseerde ervaring, afhankelijk van pagina’s die ze bezochten, de links die ze (al dan niet) aanklikten, eerder gekochte producten, tijdstip, hun regio, geslacht of andere interesses…

Separator | VanRoey.be

Rit 3: De profrit vereist de profaanpak

“Pa, ik denk dat die kebab gisterenavond geen goed idee was… Je was een geweldig mentor, maar ik denk dat ik vanaf nu ook een arts, voedingsexpert en professionele coach nodig heb. Mensen die me opvolgen om dat laatste streepje voor te hebben en om gezond te blijven”

Data is het nieuwe goud. Maar als het verspreid zit in losse excels, notities, mails, verkoopsdocumenten… kan je er onmogelijk meerwaarde uit halen of je werkwijze perfectioneren. Wij zorgen voor een vlotte doorstroom door de link te leggen tussen je site en/of online shop, je CRM, je ERP, je dashboards… Zo werkt iedereen zeker met de meest recente data, vermijd je dubbel werk en kan je gaan automatiseren.

Separator | VanRoey.be

Rit 4: Aan de leiding

Reporter: “Seppe, verdiende eerste plaats… Wat is je geheim?” – “Ik kan het onmogelijk op één ding vastpinnen. Topmateriaal, de juiste strategie, mijn coach, mijn arts…  mijn pa. Allemaal elementen die mij vandaag dat stapje voor gaven!

Marketing is zoveel meer dan ‘reclame maken’. Het ademt je organisatie. Alles moet juist zitten om ongehinderd het beste van jezelf te kunnen geven. Daar helpen we je graag mee.

Fietser | VanRoey.be
Parijs | VanRoey.be

Zin om het peloton te leiden?

We zijn geen klassiek marketing bureau. We zijn een data-first digital agency dat voor jou de weg zal vrijmaken om het maximale uit online campagnes en je klanten te halen.

Éérst zetten we je Marketing Fundamentals op orde en kunnen je helpen met het opzetten van een nieuwe site en/of e-commerce. Vervolgens zetten we in op zaken als conversie optimalisatie, marketing automation, SEO, SEA, Social advertising, en zo veel meer… Zo kan jij de leiding nemen. Mogen we je leren kennen?

Ons advies is geld waard

Stel, je wil ‘volgende week’ online adverteren. Een marketingbureau speelt er gretig op in en zet advertenties op. Het voorziene budget van 1.000€ wordt gespendeerd en een week later pronken ze met ‘honderden nieuwe bezoekers’. Iedereen gelukkig. Maar eigenlijk ben je vooral 1.000€ kwijt.

Voorbeeld: Op basis van analyse blijkt dat je productpagina maandelijks 10.000 bezoekers telt, waarvan 1% bestelt (dus 100 orders). Wat is de beste manier om meer bestellingen te krijgen?

Optie A

Optie B

Optie A levert direct resultaat en is best goedkoop, maar brengt geen structurele verbetering. Optie B (conversie optimalisatie) duurt wat langer en kost meer, maar levert structureel maandelijks dubbel zoveel bestellingen op. 

Je begrijpt nu waarom we niet zullen adverteren zonder voorafgaande grondige analyse.