Ons digital agency staat klaar om jouw organisatie te katapulteren.

 

Vandaag de dag is digitale marketing onmisbaar voor het optimaal functioneren van jouw organisatie. VanRoey.be beschikt over de expertise om jou te helpen groeien! Lees verder en ontdek hoe wij kunnen zorgen dat jouw ambities bereikt worden.

Oplossingen op maat serveren kunnen we goed.

Met onze Marketing as a Service (MaaS) zorgen we er voor dat je binnen jouw organisatie beschikt over een volledig digital marketing team aan specialisten, zonder dat dit team op de loonlijst van de organisatie terecht komt.

Ook indien jouw organisatie reeds beschikt over een eigen marketing team, kunnen wij specifieke gerichte digital marketing expertise bieden ter aanvulling op de bestaande marketing competentie binnen jouw organisatie.

Marketing is niet één ding.

Dankzij ons divers team aan marketing specialisten, IT wizards, web-developers, social media guru’s en grafisch ontwerpers beschikken we over de perfecte mix om zowel de digitale identiteit als de online resultaten van jouw organisatie naar het hoogste niveau te tillen én daar te houden.

Onderzoeken, plannen, implementeren, optimaliseren.

Digitale marketing is geen project met een duidelijk begin of einde, maar is een continu proces van analyseren, implementeren en optimaliseren. De beste resultaten bereiken we door voortdurend bij te sturen en zo veel mogelijk van deze cyclus te automatiseren met de juiste tools.

Flowchart | VanRoey.be
Robot | VanRoey.be

Marketing Automation zal je als muziek in de oren klinken.

We leveren al onze diensten binnen het overkoepelende principe van Marketing Automation. Je kan het volledige digitale platform zien als een complexe machine die correct moet afgesteld en onderhouden worden voor een optimaal rendement.

Lead-generatie is natuurlijk het hoofddoel van de online aanwezigheid, de inspanningen moeten opbrengen. Maar leveren de leads waar jouw sales team aan werkt te weinig resultaat op? Marketing Automation is de verzamelnaam voor alle technieken en tools die dit hele proces optimaliseren en automatiseren zodat jouw sales team meer success kan behalen via 360° inzicht in de behoeftes van jouw klanten.

Verder proberen we ook zoveel mogelijk repetitieve marketing processen te automatiseren om de relatie met de klanten nog beter te kunnen onderhouden.

Lees meer over Marketing Automation

Onze diensten in 4 pijlers

1. The Fundamentals

Hier start je digitale avontuur

Website & App Development

Alle wegen leiden naar de online thuisbasis

Alles begint bij een goede website. De hoofddoelstelling van digitale marketing is potentiële klanten naar je website brengen. Goed begonnen is half gewonnen. Als je website strak zit en perfect aansluit op de behoeften van jouw doelgroepen ben je goed op weg voor de volgende stappen.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zorg dat je vindbaar bent

SEO is een hele wetenschap. Van het optimaliseren van je website techniek en de content van de website, tot zoekwoordenonderzoek en de monitoring achteraf. Onze experts staan klaar om een SEO strategie op maat uit te denken en op te volgen voor jouw organisatie zodat jouw website op relevante zoektermen hoog in de zoekresultaten komt te staan.

Wireframing | VanRoey.be

2. Online Adverteren

Maximaliseer je bezoekersaantallen

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Geef je zoekresultaten een stevig duwtje in de rug

Een perfecte aanvulling op een goed SEO-beleid is het ontwikkelen en opvolgen van advertenties op zoekmachines. Via Google Ads (voorheen AdWords), Bing Ads, Google Shopping en andere platformen ontwikkelen we voor jou een uitgekiende advertentiecampagne om nog meer bezoekers aan te trekken.

Social Media Adverteren

Bereik je doelpubliek in hun eigen thuisbasis

Steeds meer mensen spenderen veel tijd op sociale media. LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en YouTube zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Al deze platformen bieden uitstekende advertentiemogelijkheden die wij voor jou ten volste gaan benutten.

Website Analytics | VanRoey.be

3. Data Analyse

Knowledge is power

Analytics & Dashboards

Je bezoekers: Wie zijn ze en wat doen ze?

Wanneer alle bovengenoemde elementen op punt staan ga je ongetwijfeld beschikken over een grote hoeveelheid bezoekers en bijhorende data. Dit alles correct interpreteren en overzichtelijk maken is onze specialiteit. Via software als Google Analytics, Google Data Studio en Microsoft Power BI laten we dit allemaal voor jou van een leien dakje lopen.

Conversie Optimalisatie (CRO)

Het onderste uit jouw (digitale) kan halen

Het verzamelen en interpreteren van data doe je natuurlijk om eruit te leren en je website nog beter te maken zodat dit uiteindelijk leidt tot meer conversies. Via technieken zoals A/B testing, heat maps en mouse tracking kunnen we nog beter begrijpen hoe bezoekers jouw website gebruiken. Ook de principes van Neuromarketing spelen hier een belangrijke rol.

4. Toegevoegde Waarde

Vervolledig het plaatje

Video Marketing

Video Killed The Radio Star

Video speelt een steeds belangrijkere rol om de aandacht van je doelpubliek te krijgen en vast te houden. Knap gemaakte vlogs en instructievideo’s zijn aan ons niet vreemd en ze bieden jouw klanten een enorme toegevoegde waarde waar men keer op keer voor blijft terugkeren.

Email Marketing

Voorsprong door content personalisatie

E-mailmarketing behoort voor iedere organisatie tot de meest effectieve digital marketing oplossingen. Automatisering is bij ons vandaag de dag de standaard. We stemmen de E-mails perfect af op de fase waarin de doelgroep zich op dat moment bevindt, waardoor de campagnes altijd relevant en bijzonder effectief zijn.

Digital Marketing | VanRoey.be

Trainingen & Workshops

Heeft jouw team nood aan bijscholing? Zou je graag specifieke kennis vergaren over één of meerdere van de onderwerpen binnen digitale marketing? Het digitale marketing landschap verandert voortdurend, maar onze specialisten zijn steeds up to date en klaar om hun kennis te delen.

Klinkt goed? Let’s talk!