Digitalisering kan u niet negeren

Ons leven – niet alleen onze werkplek – is veranderd. Privé gebruiken we de meest geavanceerde mobiele applicaties. Waar we ook zijn, welk toestel we ook gebruiken, we hebben al onze informatie ter beschikking en communiceren real time met onze familie en vrienden. Verwacht u deze tools ook niet op uw werkplek? Jonge werknemers zeker.

Digitalisering negeren is even moeilijk als het negeren van de zwaartekracht. Waarom niet de magie zoeken in wat technologie voor de toekomst van uw organisatie kan betekenen? De voordelen zijn groot: We werken efficiënter, we hebben de juiste en meeste recente informatie altijd ter beschikking en kunnen deze gemakkelijk en veilig delen met collega’s en klanten. Wij helpen u bij deze transformatie!

Gratis toolkit?

De Digital Workspace Toolkit

We hebben lang nagedacht over hoe wij u kunnen begeleiden bij de transformatie van uw werkomgeving naar een digitale werkplek. Met deze handleiding, 7 themabladen en een “Digital workplace canvas” poster kan u aan de slag voor een uitgebreide brainstormsessie met 6 tot 8 personen.

Investeren in een digitale werkplek rendeert meteen. Vraag daarom vandaag nog de VanRoey.be Digital Workspace Toolkit aan! Wij sturen hem toe en kunnen u in het hele traject begeleiden.

What's in the box?

Vraag gratis uw Kit aan!

U leest het goed. Wanneer u hieronder uw gegevens nalaat sturen we u de doos op en kan u zelf aan de slag. Optioneel kunt u ervoor kiezen om de brainstormsessie samen met onze consultant(s) te doen om meer inzicht en concrete doelstellingen te realiseren.

 

Hoe zal u uw organisatie transformeren tot ware 'digital workspace'?

Om de toolkit te ontvangen hadden we graag volgende gegevens van u gekregen:
Levering:


7 Sheets die je begeleiden naar een digitale werkplek
Handleiding
Een pen en post-its om op het traject te plakken.
Een enorme A0 poster die je begeleidt door de digitale transformatie