Prijswijziging microsoft

Microsoft past vanaf maart 2022 tarieven aan

Via deze weg informeren we je dat Microsoft hun Microsoft 365 & Office 365 hun licentiemodellen zal wijzigen. Op zich verandert er niet zoveel, maar we willen je laten weten wat we doen om jouw licentieformules te optimaliseren.

Microsoft Gold Partner | VanRoey.be
Microsoft Logo | VanRoey.be

Teams, Forms, Power Apps/Automate, Bookings, SharePoint… Office 365 is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse werking en zorgt er meer dan ooit voor dat we efficiënt kunnen samenwerken.

Microsoft and Office 365 evolutionDe prijzen van de Office 365 en Microsoft 365 abonnementen zijn vele jaren ongewijzigd gebleven, maar de veelzijdigheid en toegevoegde waarde zijn daarentegen exponentieel gestegen. Daarom heeft Microsoft besloten volgende wijzigingen door te voeren:

vanaf 1 maart 2023

1. De prijzen van de meeste Microsoft 365 en Office 365 licentieplannen zullen op die dag stijgen.

2. Maandelijkse contracten worden 20% duurder dan jaarlijkse & driejaarlijkse commitments. Je kan combineren, maar de flexibiliteit vermindert.

Zoals je hierboven leest, dien je je hier best op voor te bereiden. Daarom hebben we besloten om proactief in te grijpen en jouw licentiemodel te optimaliseren om nodeloze kosten te vermijden.

Wat gaat vanroey.be voor je doen?

Ons licentieteam neemt volgende maatregelen:

Microsoft Gold Partner | VanRoey.be

Jouw Bestaande
Maandelijkse
Contracten

worden in februari aangepast naar een nieuw jaarcontract, nog aan de huidige tarieven.

Jouw Bestaande
Jaarlijkse
Contracten

vernieuwen we in februari aan het huidige tarief. Enige overlap met je vorige contract wordt in mindering gebracht op het nieuwe contract.

Nieuwe
situatie

Zo geniet je een volledig extra jaar van de huidige prijzen. De jaarlijkse verval/vernieuwdag van je contract zal voortaan in februari vallen.

Je hoeft hier verder niets voor te doen. Indien je niet wilt dat we deze ingrepen voor je doen of samen met ons je licentiemodel wil bespreken, gelieve ons dan te contacteren.

Veelgestelde vragen

Ja. Als je over bv. 30 medewerkers beschikt zou je 27 jaarcontracten kunnen afsluiten en 3 maandelijkse. Zo kan je alsnog flexibel zijn mocht er iemand geen nood meer hebben aan een licentie wegens langdurige ziekte of vertrek.

Je kan nog steeds gebruikers toevoegen in het globale jaarlijkse contract. Voor deze betaal je dan enkel de overblijvende maanden extra. 

Verwijderen gaat helaas niet meer.

Ja, dat kan. Je hoeft dus zeker niet het ganse bedrag in één keer te betalen. (OpEx)

Neen, maar zodra we hiervan op de hoogte zijn zullen we deze ook communiceren. Hou daarom bv. onze nieuwsbrief in de gaten.

nog vragen?

Wil je samen met ons je licentiemodel bekijken?
Heb je liever niet dat we deze ingreep doen?

Laat het dan even weten.

btw nr.*

Onze Oplossingen

ESG