Omarmt ook uw onderwijsinstelling digitalisering? Iedereen is er ondertussen van overtuigd dat er goed over nagedacht moet worden, maar ook dat er geen weg naast meer is. Hét fundament van een digitale school is een feilloos werkende, beveiligde ICT-infrastructuur. Daar zoomen we dan ook op in tijdens ons Onderwijsevent op donderdag 12 oktober, ‘Uw ICT-infrastructuur onder controle?’.

Een man met een mening…
Pedro De BruyckereWe zijn heel blij dat we de Vlaamse pedagoog Pedro De Bruyckere konden strikken. Een man met een mening. Hij geeft ons zijn inspirerende visie op digitalisering in het onderwijs. Dit gaat verder dan infrastructuur alleen. Welke voordelen brengt digitalisering met zich mee? Welke technologieën zijn broodnodig? Hoe kunnen leerlingen geïntrigeerd blijven? Wat met sociale media? …

Zin in een voorsmaakje? Neem alvast een kijkje op zijn blog en schrijf u daarna vooral in voor ons boeiende netwerkevent waar u ervaringen en meningen kan delen met collega’s van andere scholen en het team van VanRoey.be.

Tot 12 oktober?