Full Stack Web Developer M/V

Als Full Stack Web Developer is het jouw verantwoordelijkheid om de ontwikkeling van de projecten in goede banen te leiden. Je krijgt je opdrachten door van de Business Consultant die door de analyse bij de klant de behoeften in kaart brengt en hierbij terugkoppeling geeft aan jou zodat je hiermee aan de slag kan. Jouw taak begint als je een briefing hebt gekregen van de Functional Consultant. Je leeft je helemaal in de processen van de klant in. Op basis daarvan programmeer je de gevraagde elementen binnen het gestelde kader van tijd en budget. Je bekijkt de vragen kritisch en gaat continu op zoek naar optimalisatiemogelijkheden. Dit alles realiseer je in tandem met een team van developers die vanuit Roemenië werken en waarmee je constant in contact staat. Als Full Stack Developer ben je verantwoordelijk voor zowel de front-end als back-end development van de bestaande en nieuwe software. Naast het opleveren van projecten, voer je ook optimalisaties door aan de bestaande systemen, sta je collega’s en de klant bij m.b.t. vragen en nazorg. Je werkt zowel op kortere projecten als op lange termijnopdrachten . Op deze manier behartig je samen met een Functional Consultant tal van diverse projecten.

Continue Reading

Security Engineer

Als System Engineer Security verzorg je mee de IT-infrastructuur bij onze klanten. Zowel de dagdagelijkse opvolging, onderhoud en veranderings- en vernieuwingsprojecten vallen hieronder. Als System Engineer Security installeer en configureer je alle securitycomponenten van VanRoey.be en zijn klanten. Zo zal je o.a. instaan voor projecten met betrekking tot het Firewall datacenter, antispam en mail security. Sandboxing, NAC en reverse proxy zijn oplossingen waarmee je frequent in aanraking zal komen. Je werkt mee aan het design en presales van de infrastructuur voor alle securityaspecten. Verder zorg je ervoor dat instructies, procedures en kennis up to date gehouden worden. Ook ben je verantwoordelijk voor een volledige documentatie van het geleverde werk en een tijdige en correcte facturatie van je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de Projectleider.

Continue Reading

Workplace Architect

Als Workplace Architect ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor het Workplace-project, dat als doel heeft om één standaard pc af te leveren aan alle IT gebruikers wereldwijd. Je schrijft de visie uit, betrekt de verantwoordelijke van de verschillende bedrijven teneinde een policy neer te zetten die iedereen opvolgt. Je neemt dit sterk in handen en richt het gehele IT governance hierrond in. Samen met een externe partner zorg je voor een stapsgewijze uitrol en implementeer je de afspraken, met steeds de noden van het bedrijf in je achterhoofd. Hiernaast overtuig je lokale IT teams van het belang van standaardisatie om zo iedereen op dezelfde lijn te krijgen. Je begeleidt de lokale IT teams in de migratie en verzekert een goede opvolging.

Continue Reading

System Engineer Storage

Als System Engineer Storage verzorg je mee de IT-infrastructuur bij onze klanten. Zowel de dagdagelijkse opvolging, onderhoud en veranderings- en vernieuwingsprojecten vallen hieronder. Als System Engineer Storage installeer en configureer je alle storage, virtualisatie en backup infrastructuur van VanRoey.be en zijn klanten. Verder zorg je ervoor dat instructies, procedures en kennis up to date gehouden worden. Ook ben je verantwoordelijk voor een volledige documentatie van het geleverde werk en een tijdige en correcte facturatie van je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de Projectleider.

Continue Reading

IT Network & Cloud Engineer

Als IT Network & Cloud Engineer ben jij de rechterhand van de IT Director in de UK. Je bent het vaste aanspreekpunt voor alle eindgebruikers in België mbt ICT issues. Met jouw sterke troubleshooting skills help je de end user verder met al zijn technische problemen en vragen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de verdere ontwikkeling van de infrastructuur, het netwerk en de cloud applications. Je monitort proactief alle systemen, waardoor de correcte werking gegarandeerd is en je potentiële issues proactief ondervangt.
Hiernaast ga je, samen met de Europese IT manager, op zoek naar projecten of verbeterinitiatieven om de organisatie structureel naar een hoger niveau te halen. Jij neemt het voortouw in de ontwikkeling van processen en zorgt vervolgens voor documentatie en policies. Tijdens de implementatiefase ben je steeds ter beschikking en ondersteun je waar nodig.

Continue Reading

Projectmanager Applicaties

Als Projectmanager Applications ben je verantwoordelijk voor de opvolging van diverse softwareprojecten (o.a MS Dynamics NAV, O365, CRM & Mobile apps) vanaf ontwerp tot en met de implementatie en de oplevering van de oplossing. Dit maakt dat je spilfiguur bent doorheen de hele werking. Je bent nauw betrokken bij de vertaling van de verwachtingen van de (interne of externe) klant naar het projectplan. Hierin staan heldere projectdoelstellingen mbt scope, budget, specificaties, milestones,…. In samenspraak met de functionele en technische consultants realiseer je de oplevering van de projecten binnen de afgesproken scope, budget, tijd. Bij aanpassingsverzoeken van de klant bekijk je, in overleg met de betrokken partijen, de vraag en neem je een duidelijk standpunt in.
Bij onverwachte problemen grijp je tijdig en correct in en ga je op zoek naar een geschikte oplossing. Je bent in staat om meerdere projecten te beheren (grote en kleine) en kan op een gestructureerde wijze het overzicht bewaren en met een strikte focus tot een goede oplevering te komen. Je communiceert doelgericht zowel met interne partijen (ook over de business units heen) als met de klanten en je overlegt tijdig met de verschillende gesprekspartners. Je rapporteert aan de Manager Business Solutions.

Continue Reading

System Engineer te Kapelle-op-den-Bos

Als system engineer word je ingeschakeld bij onze klanten om hen te ondersteunen met het dagelijkse beheer van hun ICT-infrastructuur. Je draait mee in het serverteam van onze klant als 3rd line engineer. Je lost mee technische problemen op en zorgt voor een proactieve monitoring van de systemen. Je beheert de updates en patches van allerlei platformen en voert upgrades uit waar nodig. Je doet verbetervoorstellen voor de klant en garandeert een correcte werking van de systemen. Je werkt ter plekke bij onze klant.

Continue Reading

Grafisch Designer

Als gepassioneerd en veelzijdig Grafische Designer zet je jouw tanden in de meest uiteenlopende online projecten en werkt deze visueel en inhoudelijk creatief uit voor ons Office 365 / Azure team. Je zorgt ervoor dat de applicaties en sites die zij ontwerpen voor onze klanten een aantrekkelijk en creatief design krijgen en houdt hen up to date mbt nieuwe online tendensen. Je doet zelf voorstellen ter verbetering en werkt deze zelfstandig uit. Je werkt nauw samen met het O365 – team en rapporteert aan de Teamleader O365.

Continue Reading

Microsoft Solution Architect

Als Microsoft Solution Architect ben je SPOC naar onze business-klanten toe. Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de presales. Anderzijds verleen je als specialist ter zake ondersteuning naar Accountmanagers bij Microsoft-opportuniteiten. Je vertrekt vanuit een analyse waarbij je de behoeften van de potentiële klant duidelijk in kaart brengt. Vervolgens werk je verbeteringsmogelijkheden uit op het vlak van kwaliteit, service en kostenreductie. Met dit als basis voor je offerte weet je de klant helemaal te overtuigen. Je rapporteert aan de Operations Manager.

Continue Reading