Header Image overlay

Etion nomineert VanRoey | EuroSys als finalist ‘De Kempenaar’ 2023!

Goed nieuws! We zijn door ETION genomineerd voor ‘De Kempenaar 2023’.

Een onafhankelijke jury selecteerde 3 bedrijven die op 26 oktober kans maken op deze prestigieuze prijs.

Deze prijs is bedoeld om een Kempense onderneming in de bloemetjes te zetten die zich op de kaart zet met focus op duurzame groei en aandacht voor zowel medewerkers als omgeving.

Een onafhankelijke jury selecteerde uit alle kandidaat-bedrijven deze 3 finalisten:

  • Frako, dat vanuit de eigen vestigingen in Weelde, Zoersel en Gent particulieren, bedrijven en interieurarchitecten ontvangt om vanuit hun knowhow een mooi totaalproject te ontwerpen.
  • Plantrent Group, (ont)zorgt voor vergroening binnen de kantoormuren. Klanten kiezen samen met de experts zelf hun planten en plantenbakken uit. Door het aanbieden van een all-in service heeft de klant geen zorgen.
  • en VanRoey | EuroSys dus.

Nu volgt nog een online stemronde, en op de avond van de uitreiking in de Hooge Heyde in Kasterlee zullen we weten of we deze prestigieuze titel mogen claimen!
Veel succes en ook van harte gefeliciteerd aan Frako & Plantrent.

Hoe word je Kempenaar?

Organisaties kunnen niet zomaar deelnemen aan ‘De Kempenaar’. Het is een wedstrijd waar je in eerste instantie moet worden voorgedragen. Niemand minder dan Patrick Steenssens, SVP Benelux bij TD SYNNEX, bleek ons bij de organisatie van Etion als kandidaat voorgesteld te hebben. Waarvoor veel dank!

Vervolgens mochten Pat Van Roey (General Manager) en Karin Versmissen (Integration & Marketing Director) onze organisatie verdedigen voor een jury. Er was dan ook veel nieuws te vertellen over het afgelopen jaar, denk aan de realisatie van onze nieuwbouw Kempus en de fusie met EuroSys

Waarom stemmen voor VanRoey | EuroSys als ‘de Kempenaar’ 2023?

Pat Van Roey, General Manager overtuigt je graag in deze video:Help jij ons mee naar de overwinning?

Stemmen kan eenvoudig op deze link.
Op 26 oktober zullen we weten wie de winnaar is!

Etion De Kempenaar

“Het is een wedstrijd waar je in eerste instantie moet worden voorgedragen. Niemand minder dan Patrick Steenssens, SVP Benelux bij TD SYNNEX, bleek ons bij de organisatie van Etion als kandidaat voorgesteld te hebben.”

Geschreven door:

Matthias Sanne
Marketing & design voor VanRoey & EuroSys

Is 15 jaar aan de slag als marketeer, designer, webmaster, copywriter, PowerPoint-goeroe en tal van andere zaken. Hij haalt zijn energie uit het vereenvoudigd brengen van complexe materie. Dat tracht hij o.a. ook te doen in zijn Techblog PowrUsr.com waar hij handige oplossingen voor uitdagende problemen brengt.

Op 26 okt. duiken we dieper in de wereld van digitalisatie en hoe het jouw organisatie kan transformeren. Je krijgt o.a. een exclusieve preview van Microsoft’s AI-tool ‘Copilot’, trends in ERP, CRM & Marketing Automation & Voka toont ons haar nieuwe kantoor in Mechelen!

Inschrijven s gratis!