Infosecurity

Bezoek ons tijdens Infosecurity (Brussels Expo)

Door cyberaanvallen zoals deze op o.a. weefmachineproducent Picanol en het Atlas College in Genk leeft de vrees om hetzelfde mee te maken bij vele CEO’s en CIO’s. Zekerheid niet getroffen te worden heb je nooit. Cybersecurity mag dan ook geen éénmalig project zijn.
Continu anticiperen en investeren is nodig om hackers op afstand te houden. En waar krijg je hiervoor meer inspiratie dan op de grootste IT-security beurs van België?

OPGELET

De beurs is verzet naar 9 & 10 september.

Wat als … ?

Je na een moeilijke ochtendspits op kantoor komt en blijkt dat alle pc’s en servers besmet zijn met Ransomware? Het is momenteel de vrees van vele CEO’s en CIO’s. Ergens ook terecht: want 100% gerust kan je nooit zijn. Preventie en continue investering is daarom van cruciaal belang om hackers op afstand te houden.

Bezoek onze demolabs

Security Awareness

LAB 1 ± 30 min

  • Hoe bescherm ik mijn gebruikers tegen de continue dreiging van phishing, ransomware en social hacking? Leer hen de risico’s inzien en de signalen te herkennen.

Fortinet Security Fabric

LAB 2 ± 45 min

  • De grootste troef van Fortinet is ongetwijfeld de Fortinet Security Fabric waarbij andere technologiepartners de mogelijkheid krijgen hun producten en oplossingen in dit open platform te integreren. Als Fortinet EMEA Growth Partner of the Year zijn we ideaal geplaatst dit ecosysteem toe te lichten.

Microsoft Security

LAB 3 ± 45 min

  • Hoe kunnen gebruikers op een veilige manier gebruik maken van de meest moderne tools zoals Office 365, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruikerservaring?

Networking Security

LAB 4 ± 45 min

  • Beveilig je bedrijfsnetwerk door het toegangsbeleid te automatiseren, zonder inzicht en controle te verliezen. Zo voorkom je dat mensen bv. misbruik kunnen maken van losliggende UTP kabels. Op basis van rol en device kunnen rechten toegewezen worden.

Waarom je zeker onze stand moet bezocht hebben?

Mits registratie vooraf, zorgen wij voor een VIP-toegangsticket.
We tonen je de nieuwste security-oplossingen in realtime.

Parkeren op Parking C (betalend)

Agenda

We zijn aanwezig op de beurs in 2021 om je te informeren. De demolabs lopen steeds in sessies van 10 tot 11u, 11 tot 12u, 14 tot 15u en 15 tot 16u.

Ontmoet onze specialisten

Hans Van Ballaer
Network Solution Architect

Sinds 2007 aan de slag bij VanRoey.be als Network Solution Architect, met focus op Functional Analysis, On-site implementatie en Presales. Zijn gedrevenheid maakt van hem een echte Networking Expert. Hij is één van de weinigen ter wereld met het ‘Certified Wireless Network Experts (CWNE)‘ certificaat op zak!

Roel Van Looy
Technical Business Manager Networking & Security bij VanRoey.be

Roel werkt sinds 2004 bij VanRoey.be en kan als security evangelist op heel heldere manier zeer complexe materie aan de man brengen. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in talloze complexe omgevingen en tal van certificaten die zijn kennis staven. Een hartig gesprek met hem is goud waard.

Inschrijven

Dit event is vooral interessant voor (o.a.):
  • De CEO en/of CIO
  • Head of Security, de DPO
  • Security Engineers
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

*Lees de privacyvoorwaarden

Met dank aan onze partners

Gerelateerde info

Als Fortinet Platinum Partner zit je bij VanRoey.be aan het juiste adres om geadviseerd en ondersteund te worden over de ijzersterke Fortinet Security Fabric.
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk

Geen zorgen, we hebben nog tal van andere (gratis) inspirerende events.