Inspiratiesessies Road To The (Hybrid) Cloud

Betrouwbaarheid op elk vlak is noodzakelijk
bij het uitbaten van een datacenter

De krachtigste encryptie, de hoogste standaarden qua inbraakveiligheid hebben, bestand zijn tegen de zwaarste DDoS en andere aanvallen, immuniteit tegen dataverlies en dit alles volgens de laatste privacyregels, wetgeving en de compliance van de sector.

Kan je nog volgen of spreken we budgettair van een mission impossible?

Door de snelheid van verandering werkt een hyperscale cloud, zoals Microsoft Azure, al veel beter dan een bedrijf vandaag zelf aankan. Dan hebben we het niet alleen over de superieure beveiliging, maar ook over hogere prestaties tegen een lagere kost. Redenen genoeg om het geheel of gedeeltelijk migreren van applicaties, data of infrastructuur naar Azure te herdenken.

We nodigen je uit om samen met ons de mogelijkheden te onderzoeken. We laten zien hoe de cloud van Microsoft Azure op maat van je organisatie ingezet kan worden. Want het ene bedrijf is het andere niet. Na een algemene introductie behandelen we nieuwe technologieën zoals Azure Virtual Machines, Networking en Backup. Tot slot geven we je de kans om tools zoals Azure Migration, Site Recovery en File Sync te leren kennen.

Er is voldoende parking rond het gebouw voorzien.

Agenda

08u00 Ontvangst
met koffie & croissants
08u30 Start workshop met topics zoals:

  • Introductie: basisprincipes & soorten Cloud
  • Waarom investeren in Cloud? Welke voordelen biedt het?
  • Positionering van Microsoft Azure
  • Hoe concreet aan de slag gaan?
11u30 Einde Sessie

Specialist aan het woord

Inschrijven

Dit event is vooral interessant voor (o.a.):
  • CEO’s
  • CIO’s
  • Operations Managers

Gerelateerde info

Onze Oplossingen

ESG

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk

We organiseren regelmatig andere inspirerende events & opleidingen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.