IT Inspiration Day

Inspiratie om jouw organisatie in 2023 te boosten!

Het zijn zeer uitdagende tijden. Maar wanneer de nood hoog is kunnen transities naar nieuwe manieren van werken snel gebeuren. Het is dus meer dan ooit belangrijk om de juiste stappen te nemen & duurzame investeringen te doen. Bezoek onze gloednieuwe Kempus en laat je op dit event inspireren door tal van sprekers uit diverse sectoren.

De vrees voor een (winter)recessie in Europa neemt toe. Verminderde gasleveringen uit Rusland en drastische prijsstijgingen verpesten het economisch herstel na corona. Kom naar onze IT Inspiration Day op donderdag 13 oktober & krijg inspiratie van gereputeerde ondernemers om richting 2023 de juiste (duurzame) investeringen te doen!

Zo komt voormalig Telenet-CEO Duco Sickinghe ons overtuigen om – ondanks de weerstand bij verandering & de onzekere tijden – toch het lef te hebben om te investeren. Daarnaast brengen we inzicht in de digitalisatie- en innovatiestrategie van IKEA.

Tot slot bepaal je zelf welke workshops je tussendoor tijdens de break-outsessies wilt volgen (zie formulier).

Pieter Van Leugenhagen: Welkom in de Metaverse
Er is voldoende parking voorzien rondom het gebouw

Agenda

09u00 Ontvangst met koffie & thee
Op de 7de verdieping van onze ‘Kempus
10u00 Introductie & Verwelkoming
Door Karin Versmissen, Sales & Marketing Director bij VanRoey.be
10u15 Keynote: “Only The Paranoid Survive”
Door Duco Sickinghe, voormalig CEO bij Telenet & oprichter van Fortino Capital Partners
10u45 Korte pauze
11u15 Workshops: Break-Out #1
Keuze uit 7 verschillende onderwerpen
11u45 Workshops: Break-Out #2
Keuze uit 8 verschillende onderwerpen
12u15 Lunch in Roeftop Restaurant
Lekkere & gezonde lunch verzorgd door onze eigen chef-kok
13u15 Keynote: “IKEA is klaar voor het digitale tijdperk”
door Bram Vromans, Country Digital Manager bij IKEA
13u45 Workshops: Break-Out #3
Keuze uit 6 verschillende onderwerpen
14u15 Korte pauze
14u45 Keynote: “The 2023 Microsoft Roadmap”
Door Stein Vermeulen, Segment Lead SMC bij Microsoft
15u30 Afsluitend netwerkmoment
Meet & greet met onze experts

Sprekers & Aanwezige Experts

Duco Sickinghe
Managing Partner bij Fortino Capital Partners

Duco Sickinghe is een Nederlandse ondernemer en bekend als voormalig CEO bij Telenet (2001 tot 2013). In 2012 werd hij voor zijn prestaties erkend als ‘Manager van het Jaar’, nadat hij al vijf maal eerder genomineerd was. Enkele jaren geleden richtte hij investeringsmaatschappij Fortino op. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het laten groeien van technologiebedrijven. Zo werd recent de Gentse scale-up Teamleader – na haar bekende groei – verkocht aan het Noorse Visma.

Bram Vromans
Country Digital Manager IKEA Be/Lux

Als lid van het senior management team van IKEA België is Bram verantwoordelijk voor digitalisatie binnen 11 IKEA vestigingen (winkels, magazijnen, contact centers & service offices). Hij geeft ook les bij KU Leuven over o.a. projectbeheer, strategie, innovatie en ondernemerschap, en ondersteunt tal van start-ups binnen het KBC incubatieprogramma Start it @KBC…

Stein Vermeulen
Manager SMC Business Microsoft

Stein maakt al jaren deel uit van het Microsoft Belgium Leadership Team. Hij heeft zich in minder dan 10 jaar opgewerkt tot verantwoordelijke ‘Small, Medium & Corporate Business’. Zijn expertise in Azure, Data & AI werd bekroond met een ‘Microsoft Platinum Club Award’. Voor Microsoft werknemers de hoogst mogelijke onderscheiding!

Yves Kerwyn
Microsoft Dynamics 365 Ambassador

Met meer dan 20 jaar aan ‘Microsoft-ervaring’ is Yves een doorgewinterde Microsoft Ambassador. De afgelopen jaren is hij verliefd geworden op de producten van het Power Platform en heeft hij zich spelenderwijs verdiept in het ecosysteem van Dynamics 365.

Patrick Commers
Cybersecurity Evangelist bij Fortinet

A passionate and seasoned cybersecurity professional who understands the challenges many organisations are facing in developing a coherent, end to end security strategy.

Karin Versmissen
Integration & Marketing Director

Karin is al jarenlang een vertrouwd gezicht bij VanRoey | EuroSys. Na HR Director (2010-2020) en Sales & Marketing Director (2020-2022) is ze momenteel Integration & Marketing Director

Niels Boesten
Sr. Systems Engineer Ruckus Networks at CommScope

Niels is (CWNA & CWSP) gecertificeerd expert in o.a. routing, switching & wireless. Hij zal jullie verdiepen in alles wat met Ruckus & Ruckus Analytics te maken heeft.

Gert Verhoeven
Data Engineer

Sinds 2021 is Gert één van onze Data Engineers. Door zijn passie voor analyse en data is het voor hem kinderspel om data in een handomdraai om te toveren naar de meest nuttige dashboards, boordevol informatie.

Tanja Verbeek
Internal Sales Specialist Modern Workplace

Sinds 2019 versterkt Tanja het team van VanRoey.be. In 2020 maakte ze de switch naar onze Modern Workplace Team. Bij haar kan je terecht voor al je vragen rond de tools van Microsoft 365.

Aaron Poels
Sales Specialist Collaboration & Display Solutions

Aaron begeleidt organisaties om beter samen te werken, o.a. door van hun meetings interactieve ervaringen te maken. Hij geeft presentaties & demo’s met interactieve touchscreens, beamers & tablets zodat je beter kan inschatten hoe je deze nieuwe technologieën kan inzetten.

Inschrijven

Dit event is vooral interessant voor (o.a.):
  • Ondernemers
  • Managers & Leidinggevenden
  • CIO’s / IT-Managers
  • Systeembeheerders
  • Sales & Marketing Managers

 

INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK

Met dank aan onze partners

Onze Oplossingen

ESG

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk

We organiseren regelmatig andere inspirerende events & opleidingen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.