Security Lab

Ervaar live hoe de meest complexe cybersecurity aanvallen afgeweerd worden

Het VanRoey.be Security Lab is een virtuele omgeving die permanent live staat en die op afspraak bezocht kan worden. Een unieke kans om live te ervaren hoe cybersecurity aanvallen werken en hoe de meest geavanceerde security technologieën hier adequaat op reageren.

Dit is geen droge PowerPoint, maar een live demo, real-time binnen onze eigen omgeving. Je wordt begeleid door één van onze Security Architects en ziet real.

Agenda

1. Ken je alle uitdagingen? Bijvoorbeeld:

  • Hoe ga je om met inkomende en verdachte e-mails?
  • Is Bring Your Own Device toegestaan en wat betekent dit voor je beveiliging?
  • Analyseren jouw ICT beheerders alle netwerkactiviteit voldoende?
  • Hoe bescherm je je cloud-oplossingen?

2: Live demo FortiFabric

Als Fortinet Platinum Partner geloven we sterk in de kracht van de FortiFabric. Door het openstellen van haar security platform biedt Fortinet andere technologiepartners de kans om oplossingen te integreren en beter te laten samenwerken. Voor jou betekent dit dat je bestaande infrastructuur optimaal blijft werken, zonder interferentie, en dat jouw centraal beheer stukken eenvoudiger wordt. Logischerwijs staat, naast oplossingen van andere huismerken zoals bijvoorbeeld Symantec, het ecosysteem van Fortinet dan ook centraal in ons Security Lab.

Experts aan het woord

Roel Van Looy
Technical Business Manager Networking & Security bij VanRoey.be

Roel werkt sinds 2004 bij VanRoey.be en kan als security evangelist op heel heldere manier zeer complexe materie aan de man brengen. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in talloze complexe omgevingen en tal van certificaten die zijn kennis staven. Een hartig gesprek met hem is goud waard.

Inschrijven

Dit event is vooral interessant voor (o.a.):

Iedere onderneming of organisatie die overweegt te investeren in netwerkbeveiliging nodigen we graag uit in ons Security Lab.

Een Security Architect maakt samen met jou en je team een analyse van je huidige netwerkomgeving en toont je aan de hand van real-time demo’s welke oplossingen aanbevolen zijn voor een optimale beveiliging.

Onze Oplossingen

ESG