Webinar Zero Trust ism Voka Mechelen-Kempen

Omarm proactieve beveiliging met Zero Trust

In het moderne digitale landschap hebben bedrijven een beveiligingsmodel nodig dat zich effectief aanpast aan complexe omgevingen, de hybride werkplek omarmt en mensen, apparaten en gegevens beschermt, ongeacht hun locatie​. Dit is waar Zero Trust in beeld komt.

Zero Trust is een beveiligingsmodel dat uitgaat van het principe ‘nooit vertrouwen, altijd verifiëren’​. In tegenstelling tot traditionele benaderingen, waarbij alles achter de bedrijfsfirewall als veilig wordt beschouwd, verifieert en autoriseert Zero Trust elk toegangsverzoek alsof het afkomstig is uit een open netwerk, ongeacht de bron of bestemming. Dit biedt een proactieve benadering van beveiliging die risico’s beperkt en de productiviteit bevordert.

Ben jij klaar om een grote stap te zetten in de beveiliging van jouw organisatie?
Schrijf je in voor ons webinar op donderdag 5 oktober i.s.m. Voka Mechelen-Kempen en leer hoe het Zero-Trust-model je kan helpen om veilig te werken in een steeds digitaler wordende wereld!

Logo Voka - kvk Mechelen-Kempen | VanRoey.be

 

Agenda

10u00 Verwelkoming & introductie
Door Tom Hufkens, Marketing Manager bij VanRoey | EuroSys
10u10 De Kernprincipes van Zero Trust
Door Jente Vandijck, Microsoft Solution Architect bij VanRoey | EuroSys
10u40 Afsluitend Q&A Moment

Spreker

Jente Vandijck
Microsoft Solution Architect

Als certified Microsoft Azure Solution Architect kent Jente de Microsoft Cloud als geen ander. Om zijn technische honger naar kennis te stillen, en deze te delen met de buitenwereld kan je terecht op zijn blog AzureScene.

Inschrijven

Met dank aan onze partners

Gerelateerde info

Onze Oplossingen

ESG

Op 26 okt. duiken we dieper in de wereld van digitalisatie en hoe het jouw organisatie kan transformeren. Je krijgt o.a. een exclusieve preview van Microsoft’s AI-tool ‘Copilot’, trends in ERP, CRM & Marketing Automation & Voka toont ons haar nieuwe kantoor in Mechelen!

Inschrijven s gratis!