Header Image overlay

Events & webinars

Laat je inspireren door onze specialisten

Wij kennen de ICT wereld door en door en informeren je graag zodat je de juiste keuzes kan maken. Spreek met experts en collega’s en ontdek de nieuwe manier van werken!

Wil je graag uitnodigingen krijgen voor onze events? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

  • Topic

  • Filter leegmaken
Microsoft Copilot zorgt voor een revolutie in onze manier van werken. We tonen met live demo's het potentieel en geven je tips om Copilot maximaal in te zetten.
Ons Inspiration Center in Geel biedt dit najaar de perfecte setting om jullie te verwelkomen & wekelijks mee te nemen in de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de IT-wereld!
Het beproefde recept blijft hetzelfde maar we kiezen voor een gloednieuwe locatie: De Barrier in Houthalen-Helchteren. Graag nodigen we jou uit om op donderdag 26 september deel te nemen aan deze inspirerende namiddag.
Deze interactieve demo van Dynamics 365 Field Service toont hoe Microsoft het werk van engineers en operators, planners, installateurs, sales professionals én boekhouders vereenvoudigt.
Ontdek op 18/10 hoe je Microsoft Teams kan inzetten om naadloze vergaderervaringen te creëren en je klassieke telefooncentrale te vervangen.
In deze workshop i.s.m. Voka ontdek je de geavanceerde mogelijkheden van ChatGPT en Microsoft Copilot. Interessant voor zowel beginners als ervaren 'prompters'!
Schrijf je in en ontdek op 18/10 waarom traditionele beveiligingsmethoden niet (meer) voldoende zijn tegen de complexe cyberaanvallen.
Neem op dinsdag 5/11 deel aan onze workshop Power Platform & ontdek hoe Microsoft je helpt om ideeën om te zetten in krachtige bedrijfsoplossingen.
Maak in deze workshop kennis met het Microsoft ecosysteem en ontdek de bouwstenen van moderne financiën in ons Inspiration Center in Geel.

Onze Oplossingen

ESG

Ons eigen Inspiration Center in Geel biedt de perfecte setting om je dit najaar te verwelkomen en mee te nemen in de nieuwste trends binnen de IT-wereld.

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!