Expertise: Finance & Admin

Resource Planner

Als Resource Planner ben jij verantwoordelijk voor het inplannen van technische resources. Je bepaalt de planning o.b.v. prioriteiten, agenda’s van technische resources, hun technische expertises,…

CRM laptop lifeatvanroey

Daily Operations Supervisor

In de functie als Daily Operations Supervisor sta je in voor de opmaak van onze resource-planning. Je bepaalt de prioriteiten en houdt rekening met de juiste factoren om tot een zo optimaal mogelijke planning te komen.

Pat Van Roey en Eric Goris bij Alides

Internal Sales

Als Internal Sales ben jij het commerciële aanspreekpunt van onze klant. Je biedt onze accountmanagers de benodigde ondersteuning en neemt een proactieve houding aan naar onze klanten.

Meeting | VanRoey.be

Commercieel Administratief Bediende

In de functie van Commercieel Administratief Bediende vervul je een veelzijdig takenpakket.
Enerzijds sta je in voor de administratieve afhandeling van commerciële documenten, anderzijds ben je het aanspreekpunt van onze klanten.
Je ondersteunt de account managers en zorgt voor een goede afhandeling tussen VanRoey.be en onze klant.

Kaj en Elien op het Vision Event 2018 LifeAtVanRoey

Finance Manager

Als Finance Manager ben je verantwoordelijk voor het rentabiliseren van de cijfers op holding-niveau met de focus op optimalisatie EBITDA en B2B groei. Je coördineert en organiseert de dagelijkse activiteiten van de back-office. Samen met de verschillende afdelingsverantwoordelijken werk je aan het verder optimaliseren van efficiëntie en klantgerichtheid van het gehele bedrijf.

Molenbergnatie Medewerker ICT | VanRoey.be

Senior Licensing Specialist

Als Senior Licensing Specialist sta je in voor het adviseren van klanten en collega’s over het juist licentiëren van software. Enerzijds ben jij het telefonische aanspreekpunt voor je klanten. Anderzijds ondersteun je je salescollega’s en adviseer jij hen m.b.t. licensing bij hun klantenbezoeken.

Ontwikkelaar development laptop-LifeAtVanRoey

Finance & Digital Transformation Manager

Als Finance & Digital Transformation Manager ben je verantwoordelijk voor het rentabiliseren van de cijfers op holding-niveau. Je coördineert en organiseert de dagelijkse activiteiten van de back-office. Samen met de verschillende afdelingsverantwoordelijken werk je aan het verder optimaliseren van efficiëntie en klantgerichtheid van het gehele bedrijf.

Sneakpeek Next Gen | VanRoey.be

Next Gen

Wil je je loopbaan in de IT een kickstart geven? VanRoey.be biedt je een intensief opleidingstraject (ja, je wordt betaald!) om je te ontplooien als IT professional!

Jolien HR recruiting laptop lifeatvanroey

Customer Care Administrator

Als Customer Care Administrator sta je in voor de opvolging van A-Z na orderintake. Je verzorgt de administratieve ondersteuning en staat in voor de orderopvolging en facturatie. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt van de klanten. Je staat in voor het beantwoorden van klantenvragen m.b.t. bestellingen, problemen of extra informatie.